Boot Huren Amsterdam

“Mocht u een boot willen huren in Amsterdam, dan heeft u een ruime keuze. Een boot huren in Amsterdam is een erg populaire attractie. Er wordt zelfs gezegd dat een boot huren Amsterdam de meest geboekte attractie van heel Nederland is. Amsterdam telt veel verschillende boten die u kunt huren. Alle boten die te huur worden aangeboden, zijn weer eigendom van verschillende boot verhuur kantoortjes en/of rederijen. Het is een erg gesloten markt. Het is namelijk niet toegestaan om zomaar een boot in de verhuur te nemen. De gemeente van Amsterdam wijst vergunningen toe aan bedrijven die een boot willen verhuren.
Alle boot huren vergunningen zijn echter vergeven en er mogen van de gemeente geen extra huur boten meer bij. De gemeente is de mening toegedaan dat het anders te druk wordt op het water. De vraag naar huur boten schijnt elk jaar toe te nemen, maar het aanbod aan huur boten groeit niet mee. Dat speelt natuurlijk in de kaarten van de rederijen en bedrijven die reeds in de boot huren Amsterdam business een plekje hebben verworven.
Dat is op zich weer jammer voor de klant die een boot in Amsterdam wil huren. De prijs stijgt en de bestaande spelers worden wat stuf en ingeslapen. Het is ook niet zo dat er geen ruimte is voor nieuwe boot verhuur initiatieven. het is de hoogste tijd dat er weer nieuw bloed door de boot huren aderen gaat stromen.

Een van die verhuur kantoortjes heet Boot Huren Amsterdam. Boot Huren Amstedam is een nieuw kantoor, opgezet door Timmo de Schipper (hoe toepasselijk is die naam!) en Bastiaan Vaarscha. Beide zijn al jaren actief in de boot verhuur business in Amsterdam. Beide heren hebben jaren lang gewerkt bij andere boten verhuur bedrijven en ook ervaring op gedaan bij de grote rondvaart rederijen in Amsterdam. Timmo was o.a. werkzaam bij Rondvaart Amsterdam en Bastiaan heeft jaren in de bediening en ook als schipper gewerkt bij verschillende grote rederijen. Timmo en Bastiaan hebben in die jaren het vak kunnen leren en zagen dat er nog mogelijkheden waren om het zelf beter of anders te doen. Mensen zijn namelijk altijd weer op zoek naar een nieuwe boot om te huren en elke gelegenheid vraagt om een specifieke boot. In de zomer is de sloep veel gevraagd en in de koude winter maanden zoeken de mensen eerder een verwarmde, klassieke salonboot. Elk klant heeft ook weer andere criteria en een ander budget. Dat vraagt om een specifieke aanpak. Op de Boot Huren Amsterdam website staan niet alle boten die men in Amsterdam kan huren, maar juist een hele specifieke collectie van verhuur boten. De collectie is samengesteld op basis van het feit dat Timmo en Bastiaan een heel spectrum willen bedienen. Sommige klanten zijn op zoke naar een kleine, luxe, klassieke salonboot voor een luxe hapje en champagne met 6 pax en andere klanten zijn weer op zoek naar een grote salonboot voor een bedrijfsuitje in Amsterdam. Het Boot Huren Amsterdam kan dat allemaal voor u invullen. Het team van in totaal 5 vaste mensen staat van maandag tot vrijdag voor u klaar en helpt u graag bij het organiseren van een vaartocht in Amsterdam. Niet alleen zijn de boten van Boot Huren Amsterdam uniek, ook sommige van de vaar arrangementen zijn nergens anders te huur. Wij kunnen de dames en heren van Boot Huren
Amsterdam in ieder geval van harte aanbevelen.”

Bezoek de website van Boot Huren Amsterdam