Personeelsfeest Amsterdam – Personeelsuitje Amsterdam

collage - Personeelsfeest Amsterdam - Personeelsuitje Amsterdam -

Personeelsfeest Amsterdam
Voor uw personeelsfeest in Amsterdam bent u bij Specialtours aan het juiste adres! Al jarenlang organiseren wij personeelsfeesten in Amsterdam voor jong en oud.

Bij ons heeft u een ruime keuze tussen zo’n 130 personeelsfeesten in Amsterdam , of u nou wilt wilt fietsen met uw personeelsfeest in Amsterdam of liever lopend de stad verkend maakt niet uit! Het is ook mogelijk bij ons om een workshop of een spelprogramma te organiseren voor uw personeelsfeest.

Bel voor meer info of een vrijblijvend advies voor uw personeelsfeest in Amsterdam met één van onze medewerkers, zij zijn u graag van dienst om uw personeelsfeest in Amsterdam te laten slagen!

Personeelsuitje Amsterdam
Bent u op zoek voor een personeelsuitje in Amsterdam of meerdere personeelsuitjes in Amsterdam? Wij zijn het evenementenbureau voor uw personeelsuitje in Amsterdam. Of u nu op zoek bent naar een ochtendactiviteit, middagactiviteit of avondactiviteit; bij ons heeft u keuze uit een zeer breed aanbod van personeelsuitjes.

Bekijk bijvoorbeeld onze stadswandelingen en rondleidingen in Amsterdam, onze fietstochten, steptochten, speurtochten en teambuilding arrangementen.

Onze personeelsuitjes zijn elke dag te boeken op uw gewenste dag en tijdstip. Wenst u maatwerk? Neem dan contact met ons op; wij zorgen ervoor dat het een personeelsuitje wordt om nooit te vergeten.