Amsterdam op z’n Best

dagprogramma in amsterdam - Amsterdam op z'n Best - Dit arrangement bestaat uit drie onderdelen, en wat voor onderdelen! Een Jordaantour, een heerlijk lunch, zingen en varen! Een compleet verzorgde dag tot aan het diner. smartlappen zingen amsterdam - Amsterdam op z'n Best - Dit arrangement bestaat uit drie onderdelen, en wat voor onderdelen! Een Jordaantour, een heerlijk lunch, zingen en varen! Een compleet verzorgde dag tot aan het diner.

Dit arrangement bestaat uit drie onderdelen, en wat voor onderdelen!

De dag begint met een Jordaantour, waarbij onze gidsen jullie meenemen naar de gezelligste buurt van Amsterdam, de mooiste plekjes laten zien en de verhalen zullen vertellen over deze buurt en dit eigenwijze volk.

Na deze kennismaking met Amsterdam is iedereen wel toe zijn aan wat lekkers, dus gaan we pauzeren in een oer-Amsterdams eetcafé voor een heerlijk lunch en twee consumpties.

Vervolgens duiken we een echt Jordanees café in voor de Amsterdamse Smartlappenworkshop. Wij delen de teksten uit, de accordeonist stemt zijn accordeon en dan kan worden begonnen met de liedjes van weleer. Van Johnny Jordaan tot Andre Hazes, van Tante Leen tot Vader Abraham; zij zullen allemaal de revue passeren.

Als perfecte afsluiter voor een dagje Amsterdam stappen wij op onze privéboot, met een scheepsbar natuurlijk! Geniet van de mooie grachtengordel en borrel gezellig nog wat na. Een compleet verzorgde en begeleide dag tot aan het diner*!

*Het is mogelijk om aan boord te dineren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Programmavoorbeeld
12:00 Wandeling door de Jordaan
13:15 Lunch
14:30 Smartlappen workshop in Amsterdams café
16:00 Einde Workshop, richting privéboot
16:30 Rondvaart Amsterdamse grachten
18:30 Einde Rondvaart

incl. 3 consumpties (2x bij de lunch, 1x bij de workshop)

amsterdam euro - Amsterdam op z'n Best - Dit arrangement bestaat uit drie onderdelen, en wat voor onderdelen! Een Jordaantour, een heerlijk lunch, zingen en varen! Een compleet verzorgde dag tot aan het diner.Prijs:
€ 75.00 p.p. (incl. btw)
time a - Amsterdam op z'n Best - Dit arrangement bestaat uit drie onderdelen, en wat voor onderdelen! Een Jordaantour, een heerlijk lunch, zingen en varen! Een compleet verzorgde dag tot aan het diner.Tijdsduur: 6.5 uur
forum - Amsterdam op z'n Best - Dit arrangement bestaat uit drie onderdelen, en wat voor onderdelen! Een Jordaantour, een heerlijk lunch, zingen en varen! Een compleet verzorgde dag tot aan het diner.Minimaal aantal personen: 20

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies