Bekijk ons uitgebreide rondvaart Amsterdam aanbod

“Op zoek naar een rondvaart in Amsterdam? Of een boot huren in Amsterdam voor uw groepsuitje? Bekijk onze uitjes & arrangementen op het water… Altijd voor de scherpste prijs!”

Uitje Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 262 reactie(s)
5 1

Een rondvaart over de Amsterdamse grachten is het leukste dat er is, daar is iedereen het over eens. Vanaf het water ziet de stad er ineens heel anders uit en beleeft u onze mooie hoofdstad op een zeer ontspannen en relaxte manier, al dobberend met een biertje, frisje of wijntje in de hand. Wij bieden het grootste aanbod aan rondvaarten in Amsterdam voor kleine en grote groepen, geheel aan te passen aan uw wensen!

Amsterdam Light Festival

Tijdens het Amsterdam light festival geniet jij van de prachtigste verlichte kunstwerken in het centrum van Amsterdam. Koop tickets voor het lichtjes festival en geniet!

Rondvaart Amsterdam

De bekende 1 uur durende rondvaart in Amsterdam, al vanaf 1 persoon te boeken en nu ook met korting via Specialtours! Lees verder over onze speciale rondvaart ticket actie.

Floating & Walking Dinner

Een van onze best lopende rondvaart arrangementen. Drie restaurants, rondvaart en een wandeling tijdens dit avondvullende arrangement. Inclusief professionele gids(en)!

Borrelboot Amsterdam

Boek hier de borrelboot in Amsterdam. Onze best verkopende borrelvaart over de grachten. Tijdens deze 1.5 u durende vaart ziet u al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.

Sloepen Rally Amsterdam

Één van onze leukste puzzeltochten op het water! In verschillende sloepjes strijden jullie op de mooie Amsterdamse grachten tijdens een regelrechte en ultieme team battle!

Pizza Boot Amsterdam

Boek de pizza rondvaart in Amsterdam! Een unieke pizza cruise over de Amsterdamse grachten met heerlijke pizza's en onbeperkt drankjes. Boek al vanaf 1 persoon!

Ik Hou van Holland Boot

De gezelligste rondvaart in Amsterdam! Tijdens de Ik Hou van Holland Boot varen we over de Amsterdamse grachten en spelen we de bekende Holland quiz!

Barbecue Boot Amsterdam

Stap aan boord van onze BBQ Boot. Een twee uur durende rondvaart over de Amsterdamse grachten inclusief een heerlijke Barbecue & onbeperkt drankjes tijdens de vaart.

Borrel Sloep Amsterdam

Stap aan boord van onze sloep voor een gezellige borrelvaart over de Amsterdamse grachten. Inclusief drankjes Hollandse bar en een gezellige schipper.

Comedy Cruise

Stap aan boord van onze Comedy Cruise. Een lekkere borrelvaart inclusief drankjes. De boot zal jullie bij het restaurant afleveren. De avond wordt besloten met een comedyshow.

Rondvaart Diner Amsterdam

Rondvaart Amsterdam met eten? Combineer een heerlijk 3 gangen diner met een mooie cruise! Maak een keuze uit de verschillende keukens en beleef een onvergetelijk avondje uit.

Koffie & Gebak Rondvaart

Neem een canal cruise over de Amsterdamse grachten, een lekkere koffie en een stuk heerlijk gebak in gedachte en je hebt onze koffie en gebak rondvaart te pakken!

Floating and Walking Brunch

Drie verschillende restaurants, een rondvaart en stadswandeling in één? Het kan tijdens ons floating and walking brunch in Amsterdam. Een buitengewoon arrangement!

Floating Dinner Amsterdam

Genieten van een heerlijk 3 gangen diner waarvan het water u (figuurlijk) in de mond loopt? Boek ons Floating Dinner in Amsterdam! Een eersteklas arrangement op het water.

Koffie Cruise

Maak een mooie rondvaart over de Amsterdamse grachten en neem er een lekkere bak koffie bij tijdens onze koffie cruise. Een leuke canal cruise door de mooiste grachten van de stad.

Luxe Borrelvaart

Stap aan boord van onze salonboot voor een luxe borrelvaart. De luxere variant van onze borrelboot in Amsterdam. Een anderhalf uur durende rondvaart over de grachten.

Floating PopQuiz

Lekker quizzen aan boord van onze popquiz schuit! Een leuke teambuilding activiteit tijdens een rondvaart in Amsterdam. Inclusief schipper, boot, quizmaster en drankjes.

Smartlappenboot Amsterdam

Neem een rondvaart boot, zet de drankjes koud en plaats een accordeonist van Specialtours op het dek. De perfecte combinatie voor een gezellig uitje in Amsterdam!

Bingo Boot Amsterdam

Lekker ouderwets bingoën met elkaar? Stap onze Amsterdamse Bingo Boot! Een originele rondvaart in Amsterdam, inclusief drankjes, quizmaster, spel & alleen voor jullie groep!

Live Jazz Borrelvaart & Diner

Geniet van de mooie Amsterdamse grachten tijdens onze Jazz Rondvaart. Een privé cruise met live muziek van onze Jazz musici. All inclusive groepsarrangement.

Koningsnacht & Koningsdag

Een rondvaart op Koningsnacht of Koningsdag 2018? Bekijk hier onze speciale rondvaarten tijdens het grootste feest in Nederland! Ook voor uw boot of sloep huren in Mokum!

Architectuur Vaart

Tijdens onze architectuur rondvaart zal onze deskundige gids u vertellen over de architectonische chef d'oeuvres van Amsterdam. Een fijne combinatie van ontspanning en unieke bouwwerken.

Floating Dinner Exclusief

Het floating dinner in Amsterdam in het meest chique jasje! Een professionele gids, mooie salonboot, het Amstel en Hotel L'Europe maken vanavond hun opwachting.

High Tea Rondvaart

Een voortreffelijke rondvaart in Amsterdam? Boek dan de High Tea Rondvaart. Een exquise High Tea tijdens een mooie vaart over de Amsterdamse grachten.

Rondvaart Salonboot

Elke zaterdag middag bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van een unieke rondvaart door de grachten op een salonboot, al vanaf 1 persoon te boeken!

Grote groep en een boot huren in Amsterdam voor een onvergetelijke rondvaart?

Wij bieden een grote verscheidenheid aan rondvaarten in Amsterdam. Denk hierbij aan een reguliere rondvaart in Amsterdam, onze bekende borrelboot Amsterdam, een rondvaart met diner, een Running Dinner of Floating Dinner maar ook barbecueboot of een rondvaartboot met lunch behoort tot de mogelijkheid. Wilt u zelf een rondvaart samenstellen? Neem dan contact op met ons team en laat u adviseren.

Vaar over mooie Amsterdamse grachten

Varen is weggelegd voor iedere gelegenheid of het nu gaat om een zakelijk bedrijfsuitje, gezellige familie uitje of een vrijgezellenfeest er is altijd een passende boot te vinden die past binnen de het gezelschap en het budget. Daarnaast kunt u een canal cruise in Amsterdam ook combineren met onze andere uitjes en activiteiten in Amsterdam, leuk voor een dagje Amsterdam als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een dagje weg met vrienden. Wilt u een losse boot huren in Amsterdam voor een boottrip over de Amsterdamse grachten, met of zonder eten aan boord? Ook dit is mogelijk!

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, dus vraag gerust naar de mogelijkheden en rondvaart Amsterdam prijzen en laat u door onze medewerkers informeren over de vele mogelijkheden. Komt u met een grote groep, dan bieden wij uiteraard een leuke korting aan! Neem contant met ons op voor de actuele prijzen voor uw grachtentrip.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies