Dinerspel Amsterdam

“Lekker eten en ook nog spelen: de ideale mix voor een groepsuitje in Amsterdam”

Dinerspel Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 287 reviews.
5 1

Een dinerspel in Amsterdam is de ideale manier om te genieten van een gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega’s. De combinatie van eten, drinken en spelen zorgt voor een unieke en ontspannen sfeer en garandeert de nodige hilarische momenten. De beste en voordeligste dinerspellen in Amsterdam boekt u snel en vertrouwd via Amsterdamtour.nl!

Bekijk onze dinerspellen in Amsterdam

Escape Diner Amsterdam

Jullie dachten eens lekker te gaan genieten van een drie gangen diner? Dacht het niet! Werk aan de winkel! Tijdens dit dinerspel zitten jullie in een heuse Escape Room.

Ik Hou Van Holland Diner

Welkom bij Ik Hou van Holland! De oer-Hollandse dinerspel quiz! Één van onze best beoordeelde dinerspellen. De ideale avondactiviteit voor een onvergetelijk groepsuitstapje.

PopQuiz Diner

Strijd tegen elkaar aan tafel tijdens het PopQuiz Dinerspel in hartje centrum! Het gaat er vanavond niet om wie het meeste eet, maar het meeste weet. Gemixte groepen!

Wie is de Rat aan Tafel

Wie is de saboteur aan tafel? Wie is de verrader? Speel met ons het Wie is de Rat aan tafel dinerspel en beleef een feestelijke avond vol list en bedrog. Teambuilding pur sang!

Ranking the Stars Diner

Lekker teambuilden tijdens dit hilarische quiz diner in hartje Amsterdam! Leer elkaar beter kennen tijdens de komische opdrachten en geniet van een diner!

A-meezing Karaoke Diner Amsterdam

Het leukste karaoke diner van Amsterdam! Tijdens dit karaoke dinerspel nemen jullie het tegen elkaar op en zingen jullie vanavond (hopelijk) de sterren van de hemel.

Jongens tegen de Meisjes

De ultieme battle tussen mannen en vrouwen! Bekijk hier ons hilarische 'de jongens tegen de meisjes' diner voor een flinke portie teambuilding. Strijd tegen elkaar aan tafel!

50 Tinten Dinerspel

Op zoek naar een uitdagend diner voor een vrijgezellenfeestje met vrouwen in Amsterdam? Laat los wat normaal is en trek iets aan dat een tintje donkerder is..!

Moorddiner Amsterdam

Op zoek naar een moordavond? Bekijk hier dan ons moordspeldiner in Amsterdam! Een hilarisch dinerspel waarin iedereen een rol zal spelen. Wie speelt er een dubbelrol?

FilmQuiz Dinerspel

Wie sleept vanavond een Oscar in de wacht? Tijdens deze unieke film pubquiz spelen jullie filmwaardige quizrondes, gepresenteerd door een echte Specialtours filmster!

Erotic Dinner Game

Een vrijgezellenuitje organiseren en op zoek naar het ultieme diner? Bekijk hier dan onze Erotic Dinner Game inclusief professionele stripact! Leuke mini-games aan tafel, inclusief host.

Ik Hou van Holland Lunch

Lekker lunchen met een flinke portie Hollandse competitie? Bekijk hier dan onze Ik hou van Holland Lunch. Inclusief uitgebreide lunch, quizmaster(s) en gezelligheid!

Crazy Walking Dinner Game

Welk team weet de crazy opdrachten uit te voeren tijdens dit crazy walking dinner. Tussendoor dineren jullie ook nog eens in drie restaurants! Hoe? Lees snel verder over dit crazy uitje.

Hoe werkt een dinerspel in Amsterdam?

Dinerspellen zijn er in vele varianten. Bent u op zoek naar een moorddiner, een speciale quiz of een typisch vrijgezellenfeest diner? Wij zijn als geen ander gespecialiseerd in deze tak van sport en bieden het allemaal! Bekijk hier een aantal van onze meest geboekte dinerspellen in Amsterdam.

Om te beginnen vindt uw dinerspel plaats in een van onze speciaal geselecteerde Amsterdamse restaurants. Ze ademen de typische sfeer van onze hoofdstad en zijn uitgekozen vanwege hun sfeervolle entourage en uitmuntende kwaliteit van eten en drinken.

Elk spel bestaat minimaal uit een 3-gangendiner inclusief een privéruimte waar het kan plaatsvinden. Zijn er binnen uw groep speciale dieetwensen? Geen probleem! Geef het vooraf door en wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar wenken wordt bediend. Maak er een waar feestje van en boek via ons een uitdagend dinerspel in Amsterdam!

Moorddiner Amsterdam vanaf 8 personen

Een van de meest populaire dinerspellen op onze website is zonder twijfel het Moorddiner Amsterdam. Moordspellen zijn zeer geliefd als bedrijfsuitje en al helemaal als het spel zich in dinervorm afspeelt.

In eerste instantie lijkt uw moorddiner nog op rolletjes te verlopen. Totdat ineens de recherche het pand komt binnenvallen! Er is een moord gepleegd en de dader bevindt zich in uw groep. Wie het is? Het antwoord op deze vraag krijgt u door tijdens het diner het razend spannende moordspel te spelen.

Alle mogelijke daders krijgen eigen visuele kenmerken en zetten zo bijzondere typetjes neer die voor behoorlijk wat spektakel en hilariteit zorgen. In combinatie met het heerlijke 3-gangendiner en bijbehorende drankjes verzekert dit moorddiner u en uw groep van een onvergetelijke avond.

Escape Diner Amsterdam: hilarisch dinerspel

Vrijwel net zo geliefd als ons moordspel is ons Escape Diner Amsterdam. Het concept is gestoeld op de waanzinnig populaire escape rooms die Nederland in de afgelopen jaren in rap tempo hebben veroverd. Ons Escape Diner koppelt deze succesvolle spelvorm aan een compleet 3-gangendiner op een typisch Amsterdamse locatie: een geweldige combinatie.

Als tijdens het dineren de klok begint te tikken, weet u dat het spel is begonnen. Tussen de 3 gangen hebben u en uw groepsgenoten de tijd om verschillende codes te kraken en oplossingen voor complexe vraagstukken te verzinnen. Weet uw team de juiste combinatie te vinden en uit onze escape room in Mokum te ontsnappen?

Het Escape Diner verzekert u van een spannend avondje puzzelen en stijlvol dineren. Ideaal als teambuilding activiteit of gewoon als leuk bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Geeft u de voorkeur aan een buitenactiviteit voor uw dinerspel in Amsterdam? Dan is ons Escape the City spel echt wat voor u!

Leuk dinerspel in speciaal Amsterdams restaurant

Of u nu een moordspel, een quiz of een uitdagende battle tussen mannen en vrouwen wilt spelen: dat doet u nergens zo fijn als onder het genot van een heerlijk diner in een speciaal hiervoor geselecteerd restaurant. In de voor u afgehuurde privéruimte kunt u onbekommerd genieten van het spel, het eten, drinken en belangrijker nog: elkaar.

Een dinerspel in Amsterdam van Amsterdamtour.nl verzekert u van een geslaagde avond vol spanning, humor en gezelligheid. Ideaal voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenavondjes. Meer weten? Neem contact op voor aanvullende informatie of om direct te boeken.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies