Hap en Stap Tour Amsterdam

“Geniet tijdens onze culinaire stadswandeling van 3 verschillende gerechten in 3 verschillende restaurants op 1 bijzondere avond. Het walking dinner in Amsterdam!”

Hap en Stap Tour Waardering: ★★★★★ 5 gebaseerd op 8 reviews.
5 1

Walking Dinner Amsterdam? Dit is met recht één van onze toppers! De Hap en Stap Tour is ideaal voor wie een (voor)avondprogramma zoekt in Amsterdam, want hij combineert lekker eten en wandelen door hartje Amsterdam.

Tijdens deze culinaire stadswandeling loopt u onder leiding van een professionele gids door de Jordaan en het Oude Centrum/de Rosse Buurt.

Wat kunt u verwachten tijdens dit bijzondere diner?

De Hap en Stap tour staat garant voor een uniek avondje uit. Een beproefde route, die u zeker in de smaak zal vallen! De gids neemt u mee naar drie fantastische restaurants waar u gaat genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussen de gangen door vertelt de gids leuke Amsterdamse verhalen en anekdotes.

De datum van deze culinaire wandeling en het starttijdstip kunt u ook geheel zelf bepalen en wij adviseren altijd tussen 17:00 en 19:00 te starten met ons walking dinner. De prijs is exclusief 1,50 p.p. vermakelijkheidsbelasting gemeente Amsterdam.

Nog veel meer culinaire uitjes in Amsterdam

Naast het happen en stappen arrangement bieden wij nog meer stadswandelingen in Amsterdam aan. Bekijk deze hier. Bekijk bijvoorbeeld ook de walking lunch variant, of een culinair rondvaart arrangement inclusief stadswandeling.

60,00 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 8 personen te boeken
 • 3.5 uur
 • Boek deze culinaire tour op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • professionele Specialtours gids(en)
 • culinaire stadswandeling
 • 3 verschillende restaurants
 • 3 verschillende gangen (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht)
 • leuke verhalen en anekdotes tijdens de tour 

Speciale dieetwensen vanuit uw groep? Geef deze vooraf aan ons door!

Naast het walking dinner bieden wij bijvoorbeeld ook een variant op de boot aan of op de fiets. Daarnaast bieden wij ook een brunch variant aan!

Grote groep? Grotere korting!

Onze tours kunnen ook in andere talen worden uitgevoerd

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“Happen en stappen in Amsterdam: Een uniek concept! Drie verschillende restaurants, drie verschillende stijlen en lekkere menukeuzes van de kaart per restaurant” Tijdens ons hap & stap diner ziet u ook nog eens de mooiste stukjes van Amsterdam. Een avondvullend programma dat u altijd zult bijblijven.

 

Hap en Snap Tour

★★★★★
het was super! we hebben een top avond gehad met een zeer leuke geschikte gids. een paar dagen ervoor werd ik nog even door jullie gebeld om het een en ander door te nemen. zeer goed bevallen!”
- J.Verweij

Uitje SNS Bank

★★★★★
Wij vonden het een erg geslaagd uitje. Zelfs de echte amsterdammers onder ons hebben veel nieuwe dingen geleerd over Amsterdam. De gids Bart wist erg veel en vertelde de verhalen op een erg leuke manier. Het eten was ook prima.
- Vivian

Culinaire tour Amsterdam

★★★★★
Happen en Stappen was nieuw voor ons, maar is ons erg goed bevallen. Leuke keuze uit restaurants en gezellige gids. De gidsen eten normaal gesproken niet mee, maar gezien wij een afmelding hadden heeft de gids op ons verzoek met ons meegegeten. In elk geval voor herhaling vatbaar.
- Marieke Boon

Vertimart's bedrijfsuitje

★★★★★
We vonden het erg gezellig. Het eten was goed en de gids was erg geestig. Er is veel blijven hangen van al het Amsterdamse geschiedenis... Het was goed geregeld”
- Kim Schrijver

happen en stappen

★★★★★
Het was goed verzorgd, onze gids was erg leuk en het was interessant, hij heeft zelfs zijn gewone tour aangepast aan onze wensen
- Hilde de Jonge

personeelsuitje met tandartsenpraktijk

★★★★★
Met 12 personen hebben wij onlangs deze wandeltocht gedaan als personeelsuitje. Hele leuke wandeling door de Jordaan en de Wallen. Wij hadden geluk dat het weer ons mee zat. Vooral restaurant van Puffelen is bij ons erg in de smaak gevallen. Wij willen jullie gids Ian bedanken voor de leuke avond die hij ons heeft gegeven. De reacties van mijn collega's waren bijzonder positief; ik mag volgend jaar weer een uitje organiseren
- J.F. Hendriks

familie uitje

★★★★★
Heel erg leuk. Leuke restaurant uitgezocht en heerlijk gegeten. Wat het vooral leuk maakte was onze gids. Hij deed het zo goed en zo leuk!! Onwijs genoten met de familie. Leuk Amsterdam gezien en weer trek gekregen iedere keer door de wandeling.
- Carine van Gent

happen stappen

★★★★★
Bijzonder leuke avond gehad met jullie gids Tim! Hij wist leuk te vertellen en tussendoor nog wat humor te verwerken in zijn verhaal. De restaurants waren stuk voor stuk goed, met als uitschieter restaurant van Puffelen. Wij kijken terug op een leuke culinaire tour.
- Vera v.d. L.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies