Tickets voor musea en attracties in Amsterdam

“De leukste attracties en musea in Amsterdam met korting”

Tickets Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 287 reviews.
5 1

Op zoek naar tickets in Amsterdam? Gebruik onze kortingsbonnen en tickets en ontvang deze direct op uw mobiele telefoon zonder te hoeven printen. Laat uw online ticket zien en loop direct naar binnen zonder in de rij te hoeven aansluiten! Alle activiteiten die op deze pagina worden aangeboden kunnen ook worden geboekt in combinatie met onze uitjes en activiteiten. Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan een museum met één van onze tours in Amsterdam of als onderdeel van een bedrijfsuitje in Amsterdam. Komt u er even niet uit? Neem dan contact op met onze boekingsafdeling. Zij helpen u graag verder bij het maken van een goede keuze.

THIS IS HOLLAND 5D

Wij hebben hem zelf ook gedaan! Bekijk tijdens deze attractie de mooiste delen van Nederland vanuit een nieuw perspectief met deze unieke vliegtuigsimulator ervaring.

House of Bols

Op het Museumplein in Amsterdam vind je the House of Bolls. Bolls staat bekend om de grote collectie aan likeuren. Daarnaast heeft Bolls ook een echt Hollands Jenever merk.

Moco Museum Tickets

Niet lang geleden verraste Banksy de wereld met het versnipperen van zijn kunstwerk, nadat het voor meer dan een miljoen was verkocht. Bekijk zijn kunst in het Moco Museum.

The Amsterdam Dungeon

Deins jij niet terug voor horror verhalen, enge figuren en angstaanjagende momenten? Bezoek dan The Amsterdam Dungeon met onze skip the line tickets!

Heineken Experience

In de Heineken Experience leer je alles over het wereldberoemde biermerk. Ontdek het bierbrouwvak, proef en ga zelf in een bierflesje staan!

A’dam Lookout Tickets

Een shot adrenaline nodig? Dan is dit de perfecte activiteit voor je. Neem dan plaats in de schommel waarmee je letterlijk over het randje van de toren schommelt! Uniek!

Koninklijk Paleis Amsterdam

Begeef je tussen koningen en koninginnen in het Koninklijk paleis in Amsterdam. Gebruik onze tickets voor snelle toegang of combineer met andere activiteiten.

Stedelijk Museum

Ben jij geïnteresseerd in moderne kunst? Sla dan het stedelijk museum in Amsterdam absoluut niet over. Vermijd de rij en gebruik onze fastlane tickets.

Museum Het Rembrandthuis

In het Rembrandthuis in Amsterdam vind je een enorme collectie aan werken van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn. Ervaar het tijdsgevoel!

Dierentuin Artis

Misschien wel de bekendste dierentuin van Nederland vind je in Amsterdam: Artis. Bijzonder is dat deze dierentuin in het historische centrum van Amsterdam ligt.

Rijksmuseum Amsterdam

Het Rijksmuseum is het drukstbezochte museum van Nederland. Gebruik onze skip the line tickets en wandel zo naar binnen! Ook mogelijk i.c.m. privé gids.

Van Gogh Museum Tickets

Een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan het wereldberoemde van Gogh museum. Boek bij ons uw tickets, privé gids of een speciale tour.

Burger Cruise Amsterdam

Voeg aan een rondvaart Angus Burgers, onbeperkt fris, bier of wijn en brownies toe, en je hebt een onvergetelijke cruise te pakken. Bestel direct online!

Candlelight Cruise

Wat is er nou romantischer dan door Amsterdam varen in een rondvaartboot, terwijl de lichten van de stad blinken en jij nog iets dichter tegen jouw geliefde aan kruipt?

Amsterdam Light Festival

Tijdens het Amsterdam Light Festival 2020-2021 geniet je weer van de mooi verlichte kunstwerken in het centrum van Amsterdam. Koop nu tickets voor het lichtjes festival!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Laatst door u bekeken