Een leuk teamuitje in Amsterdam?

“Bekijk onze leuke uitjes in Amsterdam en stel zelf uw eigen groepsarrangement samen voor een origineel teamuitje!””

Binnenkort een teamuitje in Amsterdam organiseren?

Amsterdam: het is de stad van de vrijheid, sfeer en gezelligheid. De stad heeft alle ingrediënten voor een geslaagd feestje en een teamuitje vormt hierop natuurlijk geen uitzondering. De beste Amsterdamse teamuitjes boekt u veilig en snel via Amsterdamtour.nl. Wij bieden u de keuze uit verschillende groepsarrangementen in de stad, maar kunnen ook samen met u het perfecte dagje Mokum organiseren. Kies uit complete arrangementen of stel zelf uw favoriete uitje samen.

Ideeën voor uw teamuitje: combineer workshop met diner

Een geslaagd teamuitje in Amsterdam is een mix tussen de juiste mate van inspanning en ontspanning. Dat maakt het combineren van een workshop met een diner tot een zeer succesvol format voor een uitje. Tijdens de workshop werkt u aan de teambuilding met een leuke en uitdagende activiteit, om erna lekker te ontspannen tijdens een heerlijk diner.

Bent u op zoek naar ideeën voor een groepsuitje met deze opzet? Tip: ons Salsa Diner Amsterdam scoort hoge ogen bij personeels- en afdelingsuitjes. Dit avondvullende programma begint met een actieve salsa workshop, waar u van een professionele salsaleraar de belangrijkste danstechnieken leert. Daarna is het tijd voor een uitgebreid tapasdiner met net zoveel pit als de dansles!

Gokken & Schrokken

Zet je beste pokerface op en geniet van een lekker 3 gangen diner tijdens ons gokken en schrokken groepsuitje. Leer de fijne kneepjes van het vak van onze professionele pokerleraar.

Luxe Borrelvaart

Stap aan boord van onze salonboot voor een luxe borrelvaart. De luxere variant van onze borrelboot in Amsterdam. Een anderhalf uur durende rondvaart over de grachten.

Wie is de Rat aan Tafel

Wie is de saboteur aan tafel? Wie is de verrader? Speel met ons het Wie is de Rat aan tafel dinerspel en beleef een feestelijke avond vol list en bedrog. Teambuilding pur sang!

Escape Diner Amsterdam

Jullie dachten eens lekker te gaan genieten van een drie gangen diner? Dacht het niet! Werk aan de winkel! Tijdens dit dinerspel zitten jullie in een heuse Escape Room.

Fiets em erin!

Als we het maar niet te letterlijk nemen! Stap op de fiets voor een tour door de Jordaan en grachtengordel. Het tweede gedeelte per voet, door de Rosse Buurt!

Wijnproeverij Amsterdam

Proef van bijzondere wereldwijnen en bijpassende tapas tijdens onze wijnproeverij in Amsterdam. Een privé proeverij onder leiding van onze altijd enthousiaste wijn connaisseur!

Leuk teamuitje met de boot in Amsterdam

Natuurlijk hoeft een teamuitje niet altijd een combinatie te zijn van een workshop en diner. Alleen al een boottocht door de Amsterdamse grachten staat als groepsuitje garant voor de nodige ontspanning en gezelligheid. Met onze Borrelboot Amsterdam waait u bijvoorbeeld heerlijk uit op het dek of verblijft u in de comfortabele luwte van de rondvaartboot.

Onder begeleiding van een ervaren schipper maakt u een onvergetelijke tocht over het water en vaart u langs alle bekende plekjes die onze mooie hoofdstad rijk is. Uw teamuitje wordt opgeluisterd door gezellige muziek op de achtergrond en de onbeperkte drankjes (bier, fris en wijn) die bij het arrangement zijn inbegrepen.

Wat is het beste uitje voor teambuilding?

Wilt u in Amsterdam een uitje speciaal voor teambuilding organiseren? Ook dan heeft u diverse keuzemogelijkheden. Een teambuilding activiteit hoeft namelijk niet altijd een serieus karakter te hebben.

Een spel zoals ontsnappen uit een escape room bevordert weliswaar het samenwerken in teamverband, maar ook een simpel groepsuitje zoals een rondvaart kan positief bijdragen aan de sfeer in het team en daarmee aan de teambuilding.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Wij weten als geen ander dat het soms een moeilijke keuze is om een geschikt programma te organiseren voor een gemêleerd gezelschap. Gaat het om een grote groep mannen of juist een grote groep vrouwen? Wat is de samenstelling qua leeftijd en hoe zit het met de dieetwensen in de groep?

Dan hebben we het nog niet eens over het afspreken van een geschikte datum. Natuurlijk wil iedereen graag mee naar een teamuitje in Amsterdam, maar hoe krijgt u zoveel mogelijk collega’s bij elkaar? In elk geval zeker met een leuk en uitdagend dagprogramma, waar wij u graag mee helpen.

Goedkope teamuitjes in Amsterdam organiseren

Bekijk ons complete aanbod aan uitjes in Amsterdam en laat u inspireren door ons aanbod. Heeft u speciale wensen? Laat dit aan ons weten en dan stellen wij graag in overleg een leuke dag weg samen.

Met meer dan 10 jaar ervaring verzekert ons evenementenbureau u van de juiste touch aan uw jaarlijkse teamdag. Begin de dag bijvoorbeeld met een hartelijke ontvangst met koffie en gebak, maak vervolgens een leuke stadswandeling door de Rosse Buurt tijdens onze Wallentour en volg daarna een culinaire stadstour tijdens onze Hap en Stap Tour om de dag in stijl te eindigen.

Kortom: wilt u een goedkoop teamuitje in Amsterdam of omgeving organiseren? Bij ons zijn de opties legio. Neem vrijblijvend contact op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies