Borrelboot Amsterdam

“Al jarenlang onze meest geboekte boot: de Borrelboot in Amsterdam! Geniet van de mooie Amsterdamse grachten en een onbeperkt Hollandse Bar (bier, fris, wijn)”

Borrelboot Amsterdam Waardering: ★★★★★ 5 gebaseerd op 6 reviews.
5 1

Genieten van de mooie grachtengordel van Amsterdam onder het genot van een onbeperkte Hollandse bar? Mooier is er toch niet? U zit in elk geval niet op ‘een droogje’ bij onze bekende privé borrelboot Amsterdam!

Wat kunt u verwachten tijdens de Borrelboot Amsterdam?

Stap aan boord van onze altijd gezellige en unieke all-in borrelcruise door de Amsterdamse grachten. Trossen los! Onze schipper heet u hartelijk welkom en zal u vervolgens trakteren op een bijzondere grachtenroute door hartje Amsterdam. Onze ijskast staat gevuld met genoeg drankjes (bier, fris, wijn) die deze rondvaart een stuk aangenamer zullen maken.

Onderweg vaart u langs de bekendste plekjes van Amsterdam, echt een unieke ervaring. Natuurlijk draaien we op de achtergrond gezellige muziek en heeft u voldoende tijd om met elkaar te babbelen. Mocht u zelf muziek willen meenemen, dan horen wij dit graag! Onze borrelboot zal u zeker niet teleurstellen.

Ook te combineren met andere activiteiten

Wilt u deze Amsterdamse borrelcruise combineren met een stadswandeling of fietstocht? Of wilt u de borrelvaart combineren met een teambuilding activiteit of bijvoorbeeld een lunch of diner? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij geven u graag de beste tips voor een dagje Amsterdam. Naast deze borreltocht bieden wij ook nog meer rondvaarten in Amsterdam aan.

39,50 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 8 personen te boeken
 • 1.5 uur
 • Boek onze borrelvaart in Amsterdam op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • privé boot & gezellige schipper
 • onbeperkt drankjes Hollandse Bar (bier, fris, wijn)
 • route door het hart van de stad
 • geen extra drankrekening achteraf
 • starten nabij het Centraal Station
 • garantie op een gezellige rondvaart

Langer doorvaren? Tegen een meerprijs is dit mogelijk!

Wij starten normaal gesproken nabij het Centraal Station. Liever ergens anders starten? Vraag naar de mogelijkheden!

Vooraf of achteraf nog lekker lunchen of dineren? Vraag naar de mogelijkheden!

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“De Borrelboot Amsterdam is onze meest geboekte rondvaart in Amsterdam” Onze borrelvaart staat altijd garant voor een gezellige ochtend, middag of avond! Deze cruise is ideaal om te combineren met onze andere uitjes en activiteiten in Amsterdam. Wij bieden nog meer rondvaarten in Amsterdam aan. Heeft u advies nodig? Neem contact met ons op!

Vrienden uitje

★★★★★
Wat een leuke trip was het met schipper Reinhard. Hij had een scala aan leuke muziek, en heerlijke koele drankjes en wat hapjes. Het was prachtig weer en dus een zeer geslaagde vaart. Prijs-kwaliteit verhouding was erg goed. We doen het zeker nog een keer!
- Laura

Verjaardagsfeest

★★★★★
Was heel leuk. Het boot heeft een mooie sfeer en Vincent was een super gezellige capitein. Het was een leuk verjaardag verrassing voor Pia
- Emily Andres (Duitsland)

vrijgezellenfeest

★★★★★
Leuke route, leuke schipper, kortom: leuk om te doen. Apart om Amsterdam vanaf het water te zien.
- Marcus

borrelboot

★★★★★
Super ruime boot met z'n tienen, heerlijke ijskoude drankjes, en natuurlijk super weer. De schipper liet ons lekker genieten. Soms vertelde of vroeg hij ons wat.
- Esther van den Brink

Borrelboot Amsterdam

★★★★★
Leuke rondvaart gehad door de Amsterdamse grachten onder leiding van schipper Menno. Bedankt voor deze leuke borrelboot!!
- Jenna

Vrijgezellenfeest

★★★★★
Het was een geslaagde rondvaart die voor ons niet beter had kunnen zijn. Goede organisatie, koude drankjes en veel gezelligheid! Zeker een aanrader!
- Jana
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies