Borrelboot, Jordaan Tour & Diner

“Een compleet en gezellig arrangement met onze bekende borrelboot, jordaan tour en een gezellig diner in een stadscafé. Leuk om te boeken als personeelsdag, vrijgezellenuitje of bijvoorbeeld een uitje met de familie”

Borrelboot, Jordaan & Diner Waardering: ★★★★★ 5 gebaseerd op 5 reviews.
5 1

Op zoek naar een leuk arrangement in Amsterdam voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie uitje? Bekijk dan snel ons perfect samengestelde arrangement: Borrelboot, Jordaan Tour & Diner!

Met dit pakket zijn jullie 5,5 uur onder de pannen en beleven jullie Amsterdam op zijn best!

We starten met onze bekende borrelboot

Bij aankomst ligt jullie privé boot al klaar in de buurt van het Centraal Station. Door de schipper worden jullie hartelijk welkom geheten aan boord van de borrelboot. Zoals de naam al doet vermoeden staan er heerlijk gekoelde biertjes, witte en rode wijnen en verschillende soorten frisdranken voor jullie klaar. Gedurende 1,5 uur varen jullie op een ontspannen manier door de mooiste grachten van Amsterdam onder het genot van een drankje en muziekje. Wilt u ook hapjes aan boord dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden want u kunt kaasplankjes, worst, bitterballen en andere snacks vooraf bijbestellen.

Klaar voor de Jordaan Tour?

Na de vaart zal onze altijd gezellige en enthousiaste gids jullie op de steiger opwachten voor een wandeling door de gezelligste wijk van Amsterdam, namelijk de Jordaan.

Laat je verrassen door de gids of bespreek de plekken die je graag wil zien want de gids staat helemaal privé tot jullie beschikking tijdens onze bekende Jordaan Tour in Amsterdam. Uiteraard bezoeken we halverwege de tour, naar wens, ook nog een Amsterdams café voor een drankje.

Lekker eten en ontspannen!

Na 2 uur wandelen door de Jordaan is het tijd om de benen omhoog te gooien en te gaan genieten van een heerlijk 3 gangen diner in een gezellig oud stadscafé. Jullie kunnen ter plekke kiezen uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

Geniet van deze ultiem dagje Amsterdam met collega’s, vrienden of vriendinnen en ontdek de stad op een Amsterdamse manier!

Uiteraard is het mogelijk om de tijden en de volgorde van deze uitjes naar jullie wensen aan te passen! Vervang de tour bijvoorbeeld door een Wie is de Rat stadsspel. De onderdelen zijn eventueel ook los te boeken. Neem daarvoor contact op met ons team en geef uw wensen aan!

Voorbeeldprogramma

15:00–16:30 Borrelboot Amsterdam
16:30–18:30 Jordaan Tour met gids
18:30–20:30 3-gangen groepsdiner

v.a. 92,50 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 8 personen te boeken
 • 5.5 uur
 • Boek dit arrangement op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • privé rondvaart in Amsterdam (1.5 uur)
 • drankjes aan boord (bier, fris, wijn)
 • professionele schipper
 • professionele gids voor de tour (2 uur)
 • stadswandeling Jordaan
 • compleet 3 gangen diner
 • activiteiten in hartje Amsterdam

Speciale dieetwensen vanuit de groep? Geef deze vooraf aan ons door!

Bittergarnituur e.d. zijn bij te boeken tijdens de rondvaart. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

U bent vrij in het aanpassen van de tijden van dit programma. Wij organiseren dit uitje zoals u het wenst.

Deze activiteiten vinden allemaal plaats in het oude centrum, nabij het Centraal Station van Amsterdam.

Vraag naar de prijzen voor grote groepen

Vrijgezellenfeest? Boek er een stripact bij na het diner of op de boot!

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“Maak een leuke rondvaart over de Amsterdamse grachten, bezoek de Jordaan en sluit af met een groepsdiner in een stadscafé” Heeft u speciale wensen voor uw groepsuitje in Amsterdam? Laat het ons weten! Wij verzorgen ook maatwerk arrangementen! Neem contact op voor meer informatie.

vrijgezellenfeest met mannen

★★★★★
Het was in één woord geweldig. We waren met 11 man in totaal en iedereen heeft het arrangement als geweldig ervaren!!!
- bas

vrijgezellendag amsterdam

★★★★★
Voor ons vrijgezellenfeest dit uitje geboekt en we hebben genoten van een super dag, ik was in eerste instantie een klein beetje huiverig omdat we eerder al iets anders hadden gevonden op google, maar hier zagen we net op tijd vanaf omdat we allemaal verhalen over oplichting tros radar, kassa etc. tegenkwamen. Voorheen nog nooit een dergelijk feest georganiseerd dus we hadden ons nog nooit in de wereld verdiept. Dit arangement zag er super uit en we hebben er geen moment spijt van gehad dat we dit geboekt hebben! We hebben allemaal heel erg genoten, de wallentour met Iris was erg leuk en gezellig, de stemming zat er goed in. Het eten bij heffer was ook TOP, een heerlijke 3 gangen maaltijd in een prachtige zaak en zeker geen snelle hap uit een b-tent. Hierna hadden we borrelboot voor 1,5 uur met onze schipper Anita, heel gezellig en netjes zoals aangegeven een volle koelkast (wij kregen hem niet leeg) en nootjes. We hebben een TOP dag gehad dankzij specialtours. Dit uitje is zijn geld meer dan waard, de prijs/kwaliteit verhouding is 110% en ik kan echt zeggen dat je absoluut waar voor je geld krijgt. Ik kan dit zeker aanraden voor wie nog twijfelt wat te doen voor een vrijgezellendag!
- Arjan Meeuwenoord

groepsuitje

★★★★★
Was, evenals in juni weer perfect geregeld, we waren wat te laat bij de boot maar werden door de schipper gebeld, eten was super en ook de wallentour was weer erg gezellig
- Onno Dopper

rondvaart, wallentour, eten

★★★★★
Top! Goed geregeld. En flexibel en denken in oplossingen, zelfs tijdens de tour.
- anoniem

Bedrijfsuitje

★★★★★
Het was super!! Keurige sloep met heerlijke hapjes De wallentour was erg leuk. Tjebbe kon mooie verhalen vertellen. En het diner in restaurant 1e Klas was ook erg goed. Kortom superleuke dag gehad
- Caroline Vriend
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies