Vrijgezellenfeest Amsterdam

“Vrijgezellenfeestje in Amsterdam organiseren? Bekijk de leukste vrijgezellenuitjes in Amsterdam. Altijd voor de scherpste prijs!”

Boek een leuk vrijgezellenfeest in Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 287 reviews.
5 1

Een uniek vrijgezellenfeest in Amsterdam boek je via Amsterdamtour.nl. Of jullie het nou rustig aan willen doen of juist lekker gek; wij bieden voor elke groep een passend vrijgezellenuitje. Al jarenlang verzorgen wij met veel plezier voor elk budget de leukste vrijgezellenfeesten in Amsterdam. Een leuke vrijgezellendag voor mannen of vrouwen is bij ons zo geregeld!

Magic Mike Strip Show

Elke zaterdag van 22:00 tot 0:00 kun je bij ons de Magic Mike Strip Show boeken. Een avondvullend programma vol mannelijke strippers! Lees snel verder.

The Hangover Stadsspel

Het vrijgezellenfeest dat je het liefste zo snel mogelijk wilt vergeten! Bekijk hier The Hangover Stadsspel. Hilarische opdrachten in het centrum van Amsterdam. Lees verder!

Pimp My Tarzan Workshop

Creatief vrijgezellenfeest? We hebben een hele bijzondere voor jullie! Bekijk hier de unieke Pimp My Tarzan workshop in hartje centrum. Stroop de mouwen maar vast op...

Stoere Mannen Vrijgezellenfeest

Een compleet vrijgezellenfeest arrangement voor mannen, bestaande uit een workshop schieten, de verkoelende Amsterdamse Borrelboot en een Stripdiner.

Strip Diner Amsterdam

Erotisch dineren in Amsterdam? Bekijk hier ons strip diner in Amsterdam! Een vrijgezellenfeest diner met 2 toetjes! Voor zowel een mannen als een vrouwen vrijgezellenfeest te boeken.

Burlesque Fotoshoot

Burlesque Fotoshoot? Vandaag draait alles om de kunst van het verleiden en mogen jullie laten zien wat jullie in huis hebben! Inclusief professionele fotograaf en shoot.

Borrelen, Bikken & Brullen

Het complete groepsarrangement in onze mooie hoofdstad, bestaande uit een stadsspel, Amsterdamse borrelboot, 3 gangen diner en een professionele stand up comedyshow.

Wie is de Rat aan Tafel

Wie is de saboteur aan tafel? Wie is de verrader? Speel met ons het Wie is de Rat aan tafel dinerspel en beleef een feestelijke avond vol list en bedrog. Teambuilding pur sang!

Crazy 88 Amsterdam

Het meest crazy uitje in Nederland! Gewapend met digitale camera's moeten jullie de meest hilarische en crazy opdrachten zien te volbrengen. Welk team is het meest crazy?!!

Ranking the Stars Diner

Lekker teambuilden tijdens dit hilarische quiz diner in hartje Amsterdam! Leer elkaar beter kennen tijdens de komische opdrachten en geniet van een diner!

Workshop Schieten

Wie is de scherpschutter van jullie groep en wie heeft een vaste hand? Tijdens onze workshop schieten krijgen jullie een introductie in de wonderen wereld van de schietsport.

A-meezing Karaoke Diner Amsterdam

Het leukste karaoke diner van Amsterdam! Tijdens dit karaoke dinerspel nemen jullie het tegen elkaar op en zingen jullie vanavond (hopelijk) de sterren van de hemel.

Girls wanna have fun

Vrijgezellenfeest fotoshoot? Boek dan zeker deze bijzondere fotoshoot achter het rode raam in Amsterdam. Tijdens deze 1 uur durende shoot mogen jullie allemaal op de foto!

Borrelboot, Jordaan & Diner

Een compleet arrangement inclusief privé rondvaart door Amsterdam, stadswandeling door de Jordaan en een lekker 3 gangen diner in een stadscafé. 't ideale dagje in Mokum!

Moord in het Pand

Op zoek naar een unieke groepslunch? Bekijk hier onze moordlunch in Amsterdam! Tijdens Moord in het Pand is niemand te vertrouwen..! Inclusief lunch.

50 Tinten Dinerspel

Op zoek naar een uitdagend diner voor een vrijgezellenfeestje met vrouwen in Amsterdam? Laat los wat normaal is en trek iets aan dat een tintje donkerder is..!

Erotic Dinner Game

Een vrijgezellenuitje organiseren en op zoek naar het ultieme diner? Bekijk hier dan onze Erotic Dinner Game inclusief professionele stripact! Leuke mini-games aan tafel, inclusief host.

Schuine Smartlappen Zingen

Zing de meest pikante smartlappen tijdens de schuine smartlappen workshop! De gepeperde variant van onze bekende smartlappen workshop in Amsterdam. Inclusief accordeonist.

Ballen, Knallen & de Wallen

Ballen, knallen en de Wallen op één dag?! Bekijk hier dan ons Ballen, Knallen & Wallen arrangement; de Rosse Buurt, Bowlen en Lasergamen!

Hoe plezier je een man?

Een echte vrijgezellenfeest workshop voor vrouwen in Amsterdam. Wij brengen Mars vandaag weer wat dichter bij Venus tijdens dit hilarische uitje in het hart van de Rosse Buurt!

Ik Hou van Holland Lunch

Lekker lunchen met een flinke portie Hollandse competitie? Bekijk hier dan onze Ik hou van Holland Lunch. Inclusief uitgebreide lunch, quizmaster(s) en gezelligheid!

Vrijgezellenpakket

Het complete vrijgezellenfeest pakket voor zowel mannen als vrouwen. Maak een rondleiding door de rosse buurt en geniet van een 3 gangen showdiner in een travestieten restaurant.

Borrel Sloep Amsterdam

Stap aan boord van onze sloep voor een gezellige borrelvaart over de Amsterdamse grachten. Inclusief drankjes Hollandse bar en een gezellige schipper.

Sex and the City Game

Het vrijgezellenfeestje voor vrouwen! Bekijk hier het Sex and the City stadsspel! Wie wint de stiletto run? Is jullie Mr. Big ergens te vinden? Inclusief prosecco ontvangst.

Ladies Only Arrangement

Het complete arrangement voor vrouwen, leuk als vrijgezellenuitje! Dit arrangement bestaat uit paaldansen, de rosse buurt, een rondvaart en een lekker 3 gangen diner!

Neuzen in de Rosse Buurt

Strijd in teams tegen elkaar tijdens onze Wallen Puzzeltocht. Wie weet alle vragen te beantwoorden binnen de tijd? Leuke speurtocht tegen een scherpe prijs! Inclusief consumptie.

Op stap met Beppie

Beppie? Kent u d'r niet? Een echte Amsterdamse in hart en nieren! Ze neemt jullie vandaag op sleeptouw om haar Amsterdam aan jullie te laten zien! Ludieke stadswandeling!

Step Up! Puzzeltocht

Steppen in Amsterdam? Bekijk hier het teambuilding spel op de step! Lekker actief met een flinke portie teambuilding. Keuze uit twee verschillende speurtocht routes.

Karaoke Workshop

Volg een workshop karaoke zingen in jullie eigen privé café. Onder leiding van onze quizmaster hebben jullie ook nog een leuk karaoke spel te spelen. Inclusief materialen en attributen.

The Roast Amsterdam

Al decennia lang is het voor Amerikaanse comedians een grote eer om ‘geroast’ te worden. Ook in Nederland wordt dit fenomeen steeds populairder: Bekijk deze workshop!

Workshop Cocktails Maken

Jullie kunnen het zeker wel shaken tijdens deze workshop cocktails maken in Amsterdam. Krijg les van een echte professional.. en de cocktails zijn deze keer niet alleen voor de sier!

Workshop Paaldansen

Hang in de palen tijdens onze workshop paaldansen! Een actief en sportief uitje om kennis te maken met het paaldans vak. Leuk om te boeken als vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Wallen Tour Amsterdam

Onze bekendste tour! Maak een rondleiding over de Wallen tijdens deze 2 uur durende stadswandeling door de Rosse Buurt. De rondleiding die u gedaan moet hebben!

Godfather Arrangement

Een crimineel goed arrangement? Bekijk dan ons Godfather arrangement. Verschillende duistere activiteiten die van jullie dagje Amsterdam een top dag maken!

Steppen in Amsterdam

Actief uitje in Amsterdam? Stap op de step met onze gids tijdens ons steppen in Amsterdam arrangement. Een energieke tocht op twee wielen, zonder pedalen. Twee uur durende tour!

Vrijgezellen Speurtocht

Bekijk onze vrijgezellen speurtocht! Een leuke en goedkoop vrijgezellenfeest waar jullie drie uur onder de pannen zitten! Inclusief spelbegeleiding en consumptie.

Tandem Tour

Ontdek elkaar (en Amsterdam) tijdens onze Tandem Tour! Tijdens deze tour zien jullie de mooiste plekjes van Amsterdam en horen jullie de leukste verhalen en anekdotes van onze gids!

Gokken & Schrokken

Zet je beste pokerface op en geniet van een lekker 3 gangen diner tijdens ons gokken en schrokken groepsuitje. Leer de fijne kneepjes van het vak van onze professionele pokerleraar.

Floating PopQuiz

Lekker quizzen aan boord van onze popquiz schuit! Een leuke teambuilding activiteit tijdens een rondvaart in Amsterdam. Inclusief schipper, boot, quizmaster en drankjes.

Bingo Boot Amsterdam

Lekker ouderwets bingoën met elkaar? Stap onze Amsterdamse Bingo Boot! Een originele rondvaart in Amsterdam, inclusief drankjes, quizmaster, spel & alleen voor jullie groep!

Naaktmodel Schilderen

Een vrijgezellenfeest workshop waar je rode oortjes van kunt krijgen? Bekijk hier de workshop naaktmodel schilderen. Te boeken met een mannelijk of vrouwelijk model!

Kroegentocht Amsterdam

Ontdek het bruisende café leven van Mokum tijdens de kroegentocht in Amsterdam! Samen met onze Specialtours kroegtijgers bezoeken jullie de beruchtste etablissementen.

Crazy 88 & Tapas Tour

Een combinatie arrangement van ons crazy spelprogramma en een lekkere en culinaire Tapas Tour wandeling door het zinderende centrum van Mokum! Inclusief spelbegeleiding!

Gay Tour Amsterdam

Ontdek wat Gay minded Amsterdam te bieden heeft tijdens onze Gay Tour in Amsterdam. Jullie professionele Specialtours rondleider zal jullie tijdens deze rondleiding op sleeptouw nemen!

Winter Strip Diner

Bekijk hier ons Winter Strip Diner in Amsterdam! Het leukste vrijgezellenfeest in de winter in Amsterdam! Laat de vrijgezel het eens lekker Spaans benauwd krijgen.

Kinky Fotoshoot

Op zoek naar de ideale vrijgezellenfeest fotoshoot in Amsterdam? Boek dan onze Kinky Fotoshoot in Amsterdam! Een hilarische fotoshoot in een peeskamer op de Wallen!

Travestieten Tour

Op zoek naar een origineel groepsuitje? Bekijk hier dan onze Travestieten Tour. Onder leiding van jullie travestieten gids bezoeken jullie het oude centrum van Amsterdam!

Vrijgezellenuitje in Amsterdam organiseren

Hoe zie jij je favoriete vrijgezellenfeest voor je? Is het een wandeling door de Rosse Buurt? Dan is onze Red Light District tour (die je kunt vinden op onze stadswandeling pagina) echt wat voor jou. Vier jij je vrijgezellenuitje liever op een boot in de Amsterdamse grachten? Boek dan onze borrelboot waarop je heerlijk van een biertje kunt genieten terwijl je door de mooiste grachten van de stad vaart.

Natuurlijk bieden we je de keuze uit tal van andere activiteiten – zowel aan wal als op het water. Laat bijvoorbeeld een stripper langskomen om je vrijgezellenavond iets pikanter te maken. Bekijk ook zeker eens ons Walking Dinner, onze partyboot, workshop of The Hangover. En wat te denken van een hilarisch en creatief vrijgezellenfeest zoals de workshop naaktmodel schilderen?

Vrijgezellenuitje, vrijgezellendag of vrijgezellenavond? Laat je door ons adviseren!

Het organiseren van een origineel vrijgezellenuitje kan best lastig zijn. Zelfs als je dat doet in een enerverende stad als Amsterdam. Niet alleen moet je leuke activiteiten verzinnen, maar ook sta je voor de keuze tussen bijvoorbeeld een vrijgezellendag of vrijgezellenavond.

Voor beide varianten bieden we bij Amsterdamtour.nl uitgebreide opties. Ons behulpzame team zit boordevol ideeën voor een goedkoop vrijgezellenfeest en weet zowel groepen mannen als vrouwen eindeloos te inspireren. Vind je het maar lastig om een leuk uitje te organiseren? Via ons wordt het feest gegarandeerd een groot succes!

Origineel vrijgezellenfeest in Amsterdam voor mannen of vrouwen

Boek bijvoorbeeld een ludieke vrijgezellenfeest fotoshoot in een oude peeskamer of achter het rode raam; een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Met onze vrijgezellenfeest activiteiten en tips en ideeën voor jullie groep wordt het een vrijgezellendag om nooit te vergeten.

Daarnaast kijken wij natuurlijk ook naar jullie budget indien jullie op zoek zijn naar een betaalbaar en goedkoop vrijgezellenfeest of vrijgezellenweekend. Bekijk meer leuke tips en ideeën. Zowel voor groepen mannen als vrouwen bieden wij altijd een passende oplossing.

Lekker eten? Leuke opties voor een vrijgezellenfeest diner!

Wij bieden een aantal leuke en originele opties om te gaan eten. Denk bijvoorbeeld aan ons Escape Diner, waarbij jullie uit een echte Escape Room moeten breken. Bekijk onze dinerspel pagina voor leuke tips en ideeën voor een vrijgezellenfeest diner of ga direct naar ons avondarrangement aanbod.

Hoe organiseer je dit vrijgezellenfeest? Maak gebruik van onze kennis!

Natuurlijk is het belangrijk om een geschikte datum te vinden. Of de vrijgezel beschikbaar is op deze dag, is misschien nog wel de belangrijkste vraag. Gebruik bijvoorbeeld een handige tool zoals de Datumprikker.

Met deze online afsprakenmaker maken jullie snel en eenvoudig een afspraak voor het te organiseren feestje. Stem met elkaar af wat jullie kwijt willen zijn qua geld en vergeet de vrijgezel niet mee te nemen in de begroting. Het is nu eenmaal makkelijker kiezen uit verschillende groepsactiviteiten als het budget eenmaal bekend is.

Wij helpen jullie op basis van onze jarenlange ervaring graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw vrijgezellenfeest in Amsterdam. De meest gemaakte fout is dat mensen te veel activiteiten achter elkaar plannen.

Creëer liever een mooie balans tussen actieve uitjes en rustmomenten. Vergeet ook nooit een lekker borrelmoment – misschien wel het belangrijkste moment van de dag. Lekker met een biertje of wijntje met elkaar in Amsterdam zijn, wat wil je nog meer tijdens een vrijgezellenuitje?

Een trouwambtenaar, ook wel bekend als een “babs,” is een cruciale figuur bij huwelijksplechtigheden. Deze beëdigde ambtenaar van de burgerlijke stand heeft de wettelijke bevoegdheid om huwelijken officieel te voltrekken en te registreren. Ze spelen een centrale rol bij het wettelijk binden van de huwelijksceremonie en zorgen ervoor dat alle juridische formaliteiten correct worden afgehandeld. Tegelijkertijd voegen ze persoonlijkheid en betekenis toe aan de viering door de geloften aan te kondigen en vaak een speciaal tintje te geven aan de ceremonie, passend bij de wensen en persoonlijkheden van het bruidspaar. Terwijl een trouwambtenaar de formele kant van het huwelijk vertegenwoordigt, symboliseert een vrijgezellenfeest juist de losse, feestelijke kant van het aanstaande huwelijk.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies