Bedrijfsuitje Amsterdam, boek hem bij ons!

“Boek op Amsterdamtour.nl uw bedrijfsuitje in Amsterdam. Met meer dan 12 jaar ervaring bieden wij de leukste personeelsuitjes in Amsterdam!”

Bedrijfsuitje Amsterdam organiseren? Kom dan een dagje naar onze hoofdstad; de meest bruisende stad van het land. Wij kunnen het weten! Ons Amsterdamse uitjes team organiseert namelijk geregeld uiteenlopende originele teamuitjes in alle soorten en maten.

Van een goedkope kookworkshop als personeelsuitje tot een onvergetelijke tocht met de boot door Amsterdam; de mogelijkheden zijn eindeloos. Beleef met collega’s een lekkere dag vol gezelligheid, borrelen en teambuilding. Wij bieden activiteiten aan voor zowel grote als kleine groepen.

Een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam zoals u het wenst

Of u nu op zoek bent naar een culinair uitje, een actief bedrijfsuitje of een teambuilding activiteit; op onze website kunt u naar hartenlust snuffelen in het grootste aanbod van Amsterdam. Een leuke mix van serieuze en minder serieuze uitjes.

Wat bijvoorbeeld te denken van onze wandeling Op stap met Beppie? Beppie (actrice) is een Amsterdams typetje dat jullie aan de arm neemt en de mooiste plekjes van haar prachtige stad laat zien. Ook hilarisch is onze smartlappen workshop onder leiding van eem gezellige Amsterdamse accordeonist? Samen met collega’s zingt u de sterren van de hemel en zorgen wij voor de gezelligheid en de borrel.

Met de boot door Amsterdam als personeelsuitje

Een borrelboot mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw uitstapje. Tijdens deze anderhalf uur durende rondvaart varen jullie onder het genot van lekkere drankjes en hapjes over de Amsterdamse grachten. Laat u inspireren door ons aanbod en neem contact op als u meer informatie wenst over onze bedrijfsuitjes in Amsterdam. Wij hebben voor elke groep leuke groepsactiviteiten klaar liggen die een succesvol personeelsuitje garanderen.

Goedkope teamuitjes in Amsterdam voor een kleiner budget

Heeft u een relatief klein budget meegekregen van uw werkgever? Dan is er nog geen man overboord! Al vanaf €12,50 p.p. kunnen wij u en uw collega’s een leuke stadswandeling aanbieden. Neem contact op voor de mogelijkheden en laat u op maat adviseren door ons team.

Leuke tips en ideeën voor een bedrijfsuitje in Amsterdam

Lekker lunchen of dineren met een goede borrel erbij zijn natuurlijk de juiste ingrediënten voor een leuk personeelsuitje. Maar hoe dan verder? Er moet toch ook nog iets gedaan worden? Of blijft het dit jaar toch weer bij die saaie borrel, die iedereen (afgezien van de kater de volgende dag) alweer snel vergeten is? Als het aan ons ligt niet!

Bekijk onze website voor de leukste teamuitjes in Amsterdam, die u van een blijvende herinnering verzekeren. Sta versteld van ons grote aanbod met meer dan 170 verschillende activiteiten met voor elk wat wils.

Bent u op zoek naar een actief bedrijfsuitje, een betaalbaar groepsuitje of een uniek personeelsuitje in Amsterdam? Bekijk dan ons grote aanbod aan goedkope groepsactiviteiten. Maak een tour door de stad, speel een moordspel, volg een workshop of speel één van onze gewaardeerde stadsspelen of speurtochten. Wij wijzen u de weg naar een gedenkwaardig en origineel personeelsevenement.

Boek direct een onvergetelijk personeelsuitje in Amsterdam

Graag organiseren onze enthousiaste medewerkers samen met u een leuke groepsdag, die al uw gedroomde groepsactiviteiten bevat. Zoekt u bijvoorbeeld een leuk restaurant om te dineren? Of wilt u voor uw personeelsuitje een boot huren en zoekt u een rondvaart in Amsterdam?

Op de website van amsterdamtour.nl kunt u de leukste uitjes en activiteiten vinden voor uw kantooruitje. Bent u dit jaar de gelukkige om het uitje te mogen organiseren en heeft u een grote groep? Geen nood! Wij bieden een compleet aanbod aan leuke, creatieve, gekke, sportieve en teambuilding uitjes aan in Amsterdam, ook voor de grotere groepen. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om via ons een groepsdiner of een luncharrangement samen te stellen. Wij maken er graag een onvergetelijke teamdag van!

Uit welke arrangementen kan ik kiezen?

In principe kunt u uit alle arrangementen kiezen. Voor sommige van onze activiteiten is het handiger om de groep in kleine groepjes onder te verdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze teambuilding uitjes zoals speurtochten en moordspellen. Op deze manier komen deze activiteiten ook het beste tot zijn recht. Natuurlijk eindigen we dit soort activiteiten tezamen in een kroeg of andere locatie, waar wij een prijsuitreiking zullen verzorgen.

Kunnen jullie ook een diner of lunch organiseren?

Onze organisatie bestaat al sinds 2007 en wij hebben voldoende kennis en informatie over de horecagelegenheden in Amsterdam. Wij willen u hierin dan ook graag adviseren en ondersteunen om er een leuke teamdag van te maken.

Hoe werkt Amsterdamtour.nl?

Amsterdamtour.nl is een onderdeel van Specialtours; een enthousiast evenementenbureau met jaarlijks duizenden uitjes in heel het land. U vraagt bij ons telefonisch of per mail een offerte aan en vervolgens gaan wij met u in gesprek om hier het beste arrangement uit te kneden. Het voordeel bij grote groepen is dat wij u altijd een leuke korting kunnen aanbieden, zodat het budget optimaal benut zal worden. Verder helpt het natuurlijk al mee dat wij sowieso al scherp geprijsde uitjes aanbieden in Amsterdam. Bel of mail met ons team en laat u verrassen door onze originaliteit en – niet te vergeten – onze zeer aantrekkelijke prijzen! Neem direct contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam te bespreken.

Vanaf hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Amsterdam mogelijk?

U kunt bij ons al een bedrijfsuitje organiseren vanaf 8 personen. Daarnaast zijn er uitzonderingen mogelijk, mits u voor het minimale aantal personen wil betalen. Verder proberen wij flexibel te zijn, vraag daarom altijd een offerte aan voor uw bedrijfsuitje, ook als u met minder personen bent. Ons motto is: Als het mogelijk is, dan verzorgen wij het.

Hoe gaan wij om met slecht weer tijdens uw bedrijfsuitje Amsterdam?

De bedrijfsuitjes in Amsterdam van Specialtours gaan altijd door. Als het regent vind het bedrijfsuitje dus gewoon plaats. In overleg kunnen wij er voor zorgen dat er paraplu’s en poncho’s voor uw groep klaarliggen bij de start. Mocht het weer te extreem zijn dan verplaatsen wij met u in overleg. Wij nemen drie dagen voorafgaand aan het bedrijfsuitje contact met u op. Als de weersvoorspellingen ongunstig zijn, proberen wij met u een oplossing te vinden. Uw buitenactiviteit kan dan bijvoorbeeld worden omgezet naar een binnenactiviteit.

Hoeveel kost een bedrijfsuitje in Amsterdam?

Wij bieden al bedrijfsuitjes aan vanaf 12,50 per persoon. Gemiddeld gezien zijn mensen ongeveer tussen de 50 en 75 euro kwijt voor een activiteit met een lunch of een 3 gangen diner.

Welke bedrijfsuitjes heb je in Amsterdam?

Wij hebben diverse bedrijfsuitjes in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan tours, citygames en bijvoorbeeld workshops. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw bedrijfsuitje, neem dan contact op met ons kantoor. Wij stellen graag samen met u een leuk bedrijfsuitje arrangement samen.

Zijn bedrijfsuitjes ook in andere talen mogelijk?

Bijna alle bedrijfsuitjes zijn ook in het Engels mogelijk. Daarnaast bieden wij ook opties voor Frans, Spaans, Italiaans en bijvoorbeeld Duits. Neem contact op voor een voorstel op maat.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies