Hoofdkantoor

Specialtours B.V.
Damrak 68 K
1012 LM Amsterdam

+31 (0)20 770 89 53Mail ons

Het leukste evenementenbureau van Amsterdam!

Het evenementenbureau voor uw uitjes in Amsterdam! Of u op zoek bent naar één uitje of een compleet dagprogramma; bij ons bent u aan het juiste adres voor een bijzondere dag.

Wij organiseren uw tour in Amsterdam, bedrijfsuitje Amsterdam, vrijgezellenfeest in Amsterdam, workshop in Amsterdam, rondleiding in Amsterdam, themafeest in Amsterdam, event Amsterdam, teambuilding Amsterdam & maatwerk.

Kijk rustig op onze website, mail ons of bel naar 020 770 89 53 voor een vrijblijvend advies.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek om uw evenement te bespreken? Wij ontvangen u graag op ons kantoor! De koffie staat voor u klaar, maar wij kunnen uiteraard ook naar u toe komen.

Aanvullende informatie over Specialtours

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag . Mocht u buiten deze genoemde kantoortijden bellen, dan krijgt u onze dutymanager aan de lijn.

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 19:00

KvK-nummer 70533598
BTW nr. NL858362624B01

Bekijk onze Algemene Voorwaarden via het menu ‘Contact’

Er is niets belangrijkers dan samenwerken. Kent u of beheert u bijvoorbeeld een restaurant of een unieke activiteit? En stelt u net ons gastvrijheid en de ervaring van een klant op nummer 1? Neem dan contact op met onze salesmanager Martijn Jepkes via sales (apenstaartje) specialtours.nl

Bekijk hier een aantal leuke en interessante links

GameNerds.nl 
Holland Rent a Bike fiets huren Amsterdam