Dagarrangement Amsterdam

“Op zoek naar een combinatie van activiteiten voor uw dagje uit in Amsterdam? Boek bij ons een dagprogramma of stel uw eigen arrangement met ons samen… Altijd voor de scherpste prijs!”

Dagarrangement Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 287 reviews.
5 1

Op zoek naar een uitdagend vrijgezellenfeest, een origineel en gezellig groepsuitje of bijzonder bedrijfsuitje in het bruisende Amsterdam, maar dan net even anders en specialer? Bekijk dan snel onze dagarrangementen. Wandelen, fietsen, varen, lunchen of op een creatieve manier de stad ontdekken middels een van onze speurtochten, teambuilding tijdens Wie is de Rat of Crazy 88. Misschien wel een workshop en bijvoorbeeld lekker los gaan tijdens de smartlappen zingen workshop. De leukste uitstapjes in Amsterdam zijn bij ons te boeken.

IHVH Arrangement

Bekijk hier het Ik Hou van Holland arrangement. Een hilarisch stadsspel, een Hollandse Borrelboot en het Ik Hou van Holland dinerspel als afsluiter van de deze Hollandse dag!

Borrelen, Bikken & Brullen

Het complete groepsarrangement in onze mooie hoofdstad, bestaande uit een stadsspel, Amsterdamse borrelboot, 3 gangen diner en een professionele stand up comedyshow.

Borrelboot, Jordaan & Diner

Een compleet arrangement inclusief privé rondvaart door Amsterdam, stadswandeling door de Jordaan en een lekker 3 gangen diner in een stadscafé. 't ideale dagje in Mokum!

Moord in het Pand

Op zoek naar een unieke groepslunch? Bekijk hier onze moordlunch in Amsterdam! Tijdens Moord in het Pand is niemand te vertrouwen..! Inclusief lunch.

Crazy Lunch Amsterdam

Drie lunchrooms, drie lunchgangen en 1 crazy stadsspel? U zegt wat?! Welkom bij het Crazy 88 Walking Lunch spel. Wie is er het craziest uit jullie groep? We komen er achter!

Ballen, Knallen & de Wallen

Ballen, knallen en de Wallen op één dag?! Bekijk hier dan ons Ballen, Knallen & Wallen arrangement; de Rosse Buurt, Bowlen en Lasergamen!

Amsterdam Experience

Het complete pakket voor de liefhebber van een biertje! Breng een bezoek aan de Heineken Experience, vaar op onze bekende borrelboot en sluit af met een tour en groepsdiner!

Ik Hou van Holland Lunch

Lekker lunchen met een flinke portie Hollandse competitie? Bekijk hier dan onze Ik hou van Holland Lunch. Inclusief uitgebreide lunch, quizmaster(s) en gezelligheid!

Walking Brunch Amsterdam

Het walking dinner, maar dan in de vorm van een groeplunch op drie verschillende locaties in de stad. Inclusief professionele gidsen en een leuk keuzemenu voor de lunch!

Smikkelen & Smartlappen

Bekijk hier het groepsarrangement bestaande uit een puzzeltocht over de Wallen, een lekker lunch in een oud pakhuis en een smartlappen workshop in een Amsterdams café!

Bierproeverij, Tour & Diner

Ook zo gek op een pilsje? Bekijk hier dan onze bierproeverij, tour en diner arrangement. Een bierproeverij en rondleiding met een heerlijk 3 gangen diner als afsluiter!

Jordanese Smartlappentour

100% Jordaan tijdens onze Jordanese Smartlappentour. Breng een bezoek aan de oude volkswijk en zing net als Johnny, Willy en Tante Leen tijdens onze smartlappen workshop.

High Tea Arrangement

Maak een keuze uit één van onze tours en sluit af met een heerlijke high tea. Het perfecte uitje voor een leuk en ontspannen dagje Amsterdam. Lees verder!

Amsterdams Goud

Amsterdams Goud, zoals de naam al zegt! Drie gouden activiteiten op één dag. Duik de Rosse Buurt in, stap aan boord van de borrelboot en geniet van een overheerlijk 3 gangen diner.

IJsbar Arrangement

Lekker tegen elkaar aanhangen; dan kan je het toch niet koud krijgen! Een groepsuitje waar je het uiteindelijk warm van zult krijgen! Bekijk hier het IJsbar arrangement in Amsterdam.

Amsterdam op z’n Best

Dit arrangement bestaat uit drie onderdelen, en wat voor onderdelen! Een Jordaantour, een heerlijk lunch, zingen en varen! Een compleet verzorgde dag tot aan het diner.

Fiets em erin!

Als we het maar niet te letterlijk nemen! Stap op de fiets voor een tour door de Jordaan en grachtengordel. Het tweede gedeelte per voet, door de Rosse Buurt!

Amsterdamse Varia

Het grote groepen arrangement. Laat iedereen zelf bepalen welk uitje zij vandaag kiezen. Maak de keuze uit de Jordaan Tour, Wallen Tour of de kleine fietstocht. Twee uur durend uitje!

Jordaan, Lunch & de Wallen

Geniet van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft tijdens dit combinatie arrangement. Een leuke tour, lekker lunchen en een actieve puzzeltocht over de Wallen.

Temperament Arrangement

Kunt u wel wat temperament gebruiken tijdens uw nog te organiseren groepsuitje? Bekijk hier dan het temperament arrangement. Een complete dag in Spaanse sferen!

Godfather Arrangement

Een crimineel goed arrangement? Bekijk dan ons Godfather arrangement. Verschillende duistere activiteiten die van jullie dagje Amsterdam een top dag maken!

Floating and Walking Brunch

Drie verschillende restaurants, een rondvaart en stadswandeling in één? Het kan tijdens ons floating and walking brunch in Amsterdam. Een buitengewoon arrangement!

Wijnproeverij Arrangement

Daar moet op gedronken worden! bekijk hier ons wijnproeverij arrangement in Amsterdam. Een combinatie van een leuke tour en een heerlijke proeverij!

Duivels & Durfals

Duister Amsterdam ontdekken? Tijdens dit arrangement duiken jullie de duistere kelders in, bezoeken jullie de rosse buurt en sluiten jullie af met een hilarisch moordspeldiner.

Crazy 88 & Tapas Tour

Een combinatie arrangement van ons crazy spelprogramma en een lekkere en culinaire Tapas Tour wandeling door het zinderende centrum van Mokum! Inclusief spelbegeleiding!

Kies uit ons aanbod aan complete dagprogramma’s of stel uw eigen uitje samen

Dagje Amsterdam? Wij hebben leuke tips en ideeën voor uw dagje in Amsterdam! Een rondvaart in Amsterdam is erg populair omdat u heerlijk kunt genieten van een drankje aan boord van uw privé boot terwijl u door de prachtige Amsterdamse grachten vaart. Dit is eventueel ook te combineren met een diner of BBQ aan boord. Pak ook een fiets zoals een echter Amsterdammer en ga mee met onze enthousiaste stadsgids die alle geheimen van de stad onthult, en dat zijn er veel! Of maak uw uitje in Amsterdam compleet met een van onze workshops.

Heeft u hulp nodig bij de invulling van uw dagje uit? Vraag gerust om meer informatie bij een van onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan. Specialtours is al jaren een echte Amsterdam expert en wij helpen u graag verder aan een leuk dagje weg in onze hoofdstad.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies

Laatst door u bekeken