Floating and Walking Brunch

“Een unieke groepslunch bestaande uit een rondvaart en drie verschillende restaurants”

Floating and Walking Brunch Waardering: ☆☆☆☆☆ 0 gebaseerd op 0 reviews.
5 1

Op zoek naar een bijzonder evenement in Amsterdam? Boek dan ons Floating and Walking Brunch! Drie verschillende restaurants, een rondvaart en stadswandeling in één!

Het razende moderne leven. Je propt je twaalfuurtje naar binnen. Gezond is anders, maar ja: druk druk druk. Zou u het niet heerlijk vinden het eens groter te maken dan die snel gesmeerde boterham, om – over smeren gesproken – uw lunch over een groot deel van de middag uit te smeren? U eet opgeteld wat meer misschien, maar neemt er ook uitgebreid de tijd voor!

Stelt u zich eens voor: fijn ontspannen over het water glijden, met tussendoor bezoekjes aan twee verschillende Amsterdamse restaurants, waar u lekker mag gaan smikkelen en smullen, zonder op het klokje te hoeven kijken. Die voorstelling kan werkelijkheid worden, als u nu aan boord gaat met de ‘Floating & Walking Lunch’ van Specialtours.

Terwijl de ochtendlucht uw gezelschap nog verkwikt, stappen we aan boord onze uitstekend toegeruste rondvaartboot met onze altijd vrolijke schipper aan het roer. Alle hens aan dek? Dan vertrekken wij richting de mooiste grachten van de stad. Intussen bewondert u ook de andere vaartuigen (en woonschepen) die u langs de kades ziet. Naast de goedgemutste kapitein vertelt onze professionele gids u van alles over de grachtenpandjes die daarachter, soms wat voorover gebogen, staan.

Op zeker moment zult u natuurlijk een beetje trek krijgen. Dan meren we aan bij een gezellig restaurant, waar u het eerste gerecht mag proeven, om na een tijdje weer verder naar het volgende eet-ablissement te varen. Het culinaire hoofdgerecht zal ongetwijfeld ook lekker weghappen.

Vervolgens vervolgen wij onze weg per voet door de smalle steegjes van de Amsterdamse binnenstad. Uw Specialtours gids zal u onderweg nog mooie Amsterdamse verhalen en anekdotes vertellen, om te eindigen bij de laatste gelegenheid. Daar kunt u nog even genieten van het stadse panorama met een kopje koffie en gebak!

Ja, je hebt van die dagen waarbij ongestoord genieten hoog op de agenda staat, in ieder geval boven de ‘druk-druk-drukke’ dagen. En dat mag heus wel eens!

Programmavoorbeeld

11.00 uur: Ontvangst en start rondvaart
11.45 uur: Voorgerecht in eerste restaurant
12.45 uur: Varen naar tweede restaurant
13.30 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
14.15 uur: start wandeling door het Oude centrum
15.15 uur: Kopje koffie en gebak nabij het Centraal Station

*tijden zijn indicatief, u kunt de starttijd zelf aanpassen

85,00 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 20 personen te boeken
 • 4.5 uur
 • Boek dit speciale lunch in Amsterdam op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • privé boot met schipper
 • uitgebreide lunch
 • 3 verschillende gelegenheid
 • professionele Specialtours gids(en)

Wij starten deze lunch rondvaart in Amsterdam nabij het Centraal Station

Speciale dieetwensen? Geef ze vooraf aan ons door!

Wij bieden meer culinaire uitjes aan zoals een Walking Dinner, Floating and Walking Dinner. Neem contact met ons op en laat u adviseren!

Grote groep? Grotere korting!

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“Ervaar Amsterdam vanaf de mooie grachten en geniet van een unieke groepslunch” Naast het Floating & Walking Brunch arrangement bieden wij nog veel meer culinaire activitieten in Amsterdam. Of u nu op zoek bent naar een personeelsuitje, een zakelijk uitje, familie uitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.. wij hebben voor elke groep een passend uitje!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies