Fietstocht Amsterdam

“Maak een fietstocht in Amsterdam met gids! Wij bieden de leukste tours in Amsterdam, twee of drie uur durend, met pauze stop in een Amsterdams café …en altijd voor de scherpste prijs! Daarnaast bieden wij ook tours aan op de step, solex of op de scooter”

Fietstocht Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 287 reviews.
5 1

Amsterdam op de fiets meemaken is wel een hele bijzondere ervaring omdat u wordt meegevoerd door de drukte en levendigheid van de stad. Een leuk en actief uitje! Gelukkig hoeft u niet alleen op pad maar zullen onze enthousiaste en deskundige Specialtours gidsen jullie tijdens onze fietstochten in Amsterdam mee op sleeptouw nemen en voor de route en veiligheid zorgen. Daarnaast kunt u onze tours ook in een andere taal boeken.

Fietstocht Amsterdam Noord

Bekijk onze nieuwste tour! Stap op de fiets met onze gids en ontdek hoe de overkant van het IJ verandert van het lelijke eendje van Amsterdam in een echte hotspot! Boek op uw datum.

Grote Fietstocht Amsterdam

Tijdens onze grote fietstocht in Amsterdam krijgt u heel veel te zien in drie uur tijd. Leuk en actief uitje met tussendoor uiteraard een pitstop in een Amsterdams café!

Happen & Trappen

De culinaire tour op het o' zo Amsterdamse vervoersmiddel: de fiets! Jullie bezoeken vanavond drie verschillende restaurants tijdens deze culinaire fietstour met leuke gids(en)

Fatbike Tour Amsterdam

Ontdek Amsterdam met de wind in je haren tijdens deze twee uur durende scooter tour. Onze Specialtours gidsen staan voor jullie klaar om de mooiste plekjes van de stad te zien.

Fiets em erin!

Als we het maar niet te letterlijk nemen! Stap op de fiets voor een tour door de Jordaan en grachtengordel. Het tweede gedeelte per voet, door de Rosse Buurt!

Jordaan Fietstocht

Stap op de fiets om de leukste buurt van Amsterdam te bezoeken! Tijdens deze twee uur durende tour hoort u de leukste verhalen en anekdotes over deze Amsterdamse volkswijk.

Solex Tour Amsterdam

Maak een nostalgisch ritje in Amsterdam op de Solex. Onder leiding van jullie Specialtours gids ontdekken jullie de mooiste plekjes op een relaxte manier die de volle aandacht trekt.

Kleine Fietstocht Amsterdam

Het kleinere broertje van onze Grote Fietstocht Amsterdam. Tijdens deze twee uur durende fietstocht beleven jullie Mokum als een echte Amsterdammer, op de fiets natuurlijk!

Crime Tour Amsterdam

Ontdek de krochten van Amsterdam tijdens onze crime tour! Tijdens deze tour horen jullie oude en actuele informatie over het wel en wee van de Amsterdamse crimescene.

Steppen in Amsterdam

Actief uitje in Amsterdam? Stap op de step met onze gids tijdens ons steppen in Amsterdam arrangement. Een energieke tocht op twee wielen, zonder pedalen. Twee uur durende tour!

Tandem Tour

Ontdek elkaar (en Amsterdam) tijdens onze Tandem Tour! Tijdens deze tour zien jullie de mooiste plekjes van Amsterdam en horen jullie de leukste verhalen en anekdotes van onze gids!

Bike Battle Amsterdam

Strijd in teams tegen elkaar tijdens onze Bike Battle in Amsterdam! Een fietspuzzeltocht door de Jordaan, het oude centrum en de Rosse Buurt. Inclusief drankje en begeleiding!

De 25 meest..

Stap met ons op de fiets! Tijdens dit uitje zijn jullie lekker actief bezig en horen jullie leuke verhalen op de 25 meest bijzondere highlights van de stad. Inclusief professionele gids(en).

Waterland Tour

Ontdek de andere kant van Amsterdam tijdens de Waterland Tour. Ook leuk om te boeken voor uw buitenlandse gasten, om kennis te laten maken met de country side van Nederland!

Crimi Fatbike Tour

Menig boef maakt er zelf graag gebruik van! Stap op de scooter voor een onvervalste crimi scooter tour. Onze crime deskunige neemt jullie mee naar de meest duistere kant van Mokum.

Architectuur Tour Amsterdam

Spring op de fiets en ontdek met onze professionele architectuur gids de architectonische meesterwerken van Amsterdam. Een mooie combinatie van nieuwe en oude kunstwerken.

Ook voor uw scooter tour, step tour of bijvoorbeeld solex tour in Amsterdam!

Wij bieden verschillende soorten fietstours aan, van grote tot kleine en van de Jordaan tot aan de Westelijke eilanden. Staat uw specifieke wens er niet tussen vraag dan gerust naar de mogelijkheden want wij kunnen ook een tour op maat maken. Steppen in Amsterdam? Of lekker laidback op een scooter rondjakkeren? Naast onze stadswandelingen en fietstochten bieden wij ook tours op de scooter, solex of op de step aan! Allemaal te boeken voor uw familie uitje Amsterdam, bedrijfsuitje in Amsterdam of vrijgezellenfeest.

Word een echte Amsterdammer, en spring met ons op de fiets om de stad te ontdekken. Natuurlijk zullen de highlights niet ontbreken zoals de Wallen, De Dam, de Jordaan, Westerkerk, 9 straatjes en nog veel meer!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies