Stadswandeling Amsterdam

“Een rondleiding in Amsterdam met gids boeken? Boek een tour of stadswandeling voor uw groepsuitje met onze enthousiaste stadsgidsen… Altijd voor de scherpste prijs!”

Stadswandeling Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 287 reviews.
5 1

Een wandeling door Amsterdam is als een rondleiding door een openluchtmuseum. De historische gebouwen, fotogenieke straatjes en gezellige cafés ademen nog de typisch Amsterdamse sfeer en vormen het ideale decor voor een onvergetelijke tour.

Onze stadsgidsen staan voor klaar om u een leuke en leerzame tour door de stad te geven. We bieden de keuze uit een groot aanbod aan stadswandelingen en rondleidingen en kunnen indien gewenst ook maatwerk wandeltochten voor u samenstellen.

Bijkomend voordeel: onze tourguides spreken verschillende talen, zodat u uw gids ook in een andere taal dan in het Nederlands kunt boeken. Naast een wandeling kunt u bij ons terecht voor activiteiten zoals een fietstocht, steptour, rondvaart of een tocht op bijvoorbeeld de scooter of solex.

Hartje Mokum Tour

Tijdens onze twee uur durende oude centrum tour in Amsterdam zult u alles te weten komen over dit oudste stukje van Amsterdam. Leuke verhalen en anekdotes.

Jordaan Tour Amsterdam

Maak een stadswandeling in de Jordaan, de gezelligste buurt van Amsterdam. Uw Specialtours gidsen staan klaar om u een onvergetelijke wandeltour in Mokum bezorgen!

Rondje van de Rechercheur

Ga op stap met een oud rechercheur van het oude Bureau Warmoesstraat, bekend van Appie Baantjer! Hoor de mooiste verhalen en anekdotes uit de buurt van onze ex-politie agent!

Anne Frank Tour Amsterdam

Tijdens deze tour zal onze gids je meenemen langs de plekken waar Anne Frank woonde, speelde en verborgen zat tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Street Art Tour Amsterdam

Maak met ons een street art tour in Amsterdam! Deze speciale tour is een unieke manier om de stad te verkennen en de levendige kunstscene te ontdekken.

Van Twee Walletjes Tour

Bekijk hier onze bekende Van Twee Walletjes Tour. De combinatie tour van de twee leukste buurten van de stad: De Jordaan en de Rosse Buurt. Inclusief professionele gids(en)!

Op stap met Beppie

Beppie? Kent u d'r niet? Een echte Amsterdamse in hart en nieren! Ze neemt jullie vandaag op sleeptouw om haar Amsterdam aan jullie te laten zien! Ludieke stadswandeling!

Wallen Tour Amsterdam

Onze bekendste tour! Maak een rondleiding over de Wallen tijdens deze 2 uur durende stadswandeling door de Rosse Buurt. De rondleiding die u gedaan moet hebben!

De Muur van Mokum Tour

Een interessante én amusante wandeling langs de contouren van de stadsmuur die tussen 1500 en 1600 rond het kleine, middeleeuwse Amsterdam heeft gestaan

Noord/Zuidlijn Tour

Een nieuwe stadswandeling & metro tour! Tijdens dit groepsuitje zien jullie alle stations en krijgen jullie in de omgeving van een aantal stations een interessante rondleiding.

Kroegentocht Amsterdam

Ontdek het bruisende café leven van Mokum tijdens de kroegentocht in Amsterdam! Samen met onze Specialtours kroegtijgers bezoeken jullie de beruchtste etablissementen.

Op je slofjes naar de hofjes

Maak een rustieke stadswandeling tijdens onze hofjeswandeling in Amsterdam. Samen met onze gezellige hofjeskenner bezoekt u tijdens de tour verschillende mooie hofjes.

Grachtengordel & Jordaan

Ontdek de Jordaan en een stuk met de mooiste grachten van Amsterdam. Tijdens deze rondleiding zal onze rondleider u tekst en uitleg geven over de fraaiste plekjes van de stad.

Hazes Tour Amsterdam

Bezoek met onze gezellige tourleader de Amsterdamse wijk de Pijp. Een onversneden André Hazes tour, want die heeft hier op verschillende plekken zijn voetsporen liggen... Proost!

Westelijke Eilanden Tour

Ontdek de westelijke eilanden tijdens onze wonderlijke westelijke wandeling. Uw vakkundige Specialtours begeleider zal u met liefde vertellen over dit bijzondere stukje Amsterdam.

Daklozen Tour

Maak een unieke stadswandeling! Tijdens onze daklozen tour neemt een ex-dakloze u mee en verteld hij over zijn lichte en donkere kanten van het leven op straat in Amsterdam.

Inschrijf Tour (elke zaterdag)

Elke zaterdag, stipt om 12:30, vertrekt onze 2.5 uur durende inschrijf stadswandeling. Een combinatie van de leukste buurten van de stad. Al vanaf 1 persoon te boeken, inclusief pauze!

Gay Tour Amsterdam

Ontdek wat Gay minded Amsterdam te bieden heeft tijdens onze Gay Tour in Amsterdam. Jullie professionele Specialtours rondleider zal jullie tijdens deze rondleiding op sleeptouw nemen!

Gouden Eeuw Tour

Waan uzelf weer even in de VOC tijd tijdens onze Gouden Eeuw wandeling in Amsterdam! Jullie deskundige tourguide neemt jullie mee naar de Gouden Eeuw, inclusief pauze in Mokums café.

Spookwandeling Amsterdam

Maak met ons een meeslepende Ghostwalk in Amsterdam! Eengeheimzinnige duisterling sleept u mee in onverklaarbare en mysterieuze zaken uit duister Mokum.

Rondje Rembrandt

Stap in het leven van Rembrandt van Rijn tijdens onze Rondje Rembrandt tour in Amsterdam. Deze tour is eventueel ook te combineren met een bezoek aan het Rembrandthuis.

Stadswandeling op Maat

Bent u op zoek naar een stadswandeling of rondleiding op maat? Onze deskundige en professionele guides kunnen letterlijk alle kanten op in Amsterdam!

Stadswandeling & NEMO

Op zoek naar een schoolreisje in Amsterdam? In samenwerking met NEMO Amsterdam bieden wij een stadswandeling & Nemo combi aan speciaal voor scholen.

Een stadswandeling door de straten van Amsterdam

In de straten van Amsterdam valt genoeg te zien en te beleven. Alleen al het maken van een stadswandeling is een ervaring die u zeker een keer moet meemaken. Laaf u aan de gezelligheid van de Jordaan met zijn schilderachtige hofjes en eigenwijze volk. Of verken de stoute kant van de stad met onze populairste rondleiding van allemaal: de Wallen Tour. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest!

Wilt u het beste van beide werelden en eet u graag van twee walletjes? Dan is onze Twee Walletjes Tour door Amsterdam de ideale keuze. Hierbij maakt u een stadswandeling door zowel de Jordaan, het oude centrum als de Rosse Buurt. Onze sympathieke gidsen verrassen u hier met de leukste verhalen en anekdotes en wijzen u op de beste Amsterdamse cafés om een pikketanissie te halen.

Tour door Amsterdam: te voet, op de fiets of rondvaart

Natuurlijk kunt u Amsterdam niet alleen te voet, maar ook op de fiets of in de boot verkennen. Een boottocht op het water geeft uw rondleiding een bijzonder karakter en laat u onze hoofdstad van een hele andere kant zien. Natuurlijk is er bij uw rondvaart een ervaren gids in de boot aanwezig, die u honderduit vertelt over de omgeving en klaar staat bij al uw vragen.

Houdt u beide voeten liever stevig op het vasteland? Dan is ook een fietstocht door Amsterdam een uitstekend alternatief voor een stadswandeling. Wilt u eens wat anders dan de good old Nederlandse fiets? Stap dan op een step, solex, scooter of ander voertuig van uw keuze. De mogelijkheden bij uw rondleiding door de hoofdstad zijn werkelijk onbegrensd!

Rondleiding door Amsterdam met ervaren gids

Een speciale vermelding bij onze stadswandelingen en tours verdienen toch wel onze stadsgidsen. De gidsen van Amsterdamtour.nl koppelen een passie voor hun vak aan een liefde voor de stad en dat komt duidelijk terug in onze rondleidingen.

Een rondleiding door een ervaren gids biedt grote meerwaarde en verzekert u van veel mooie plekjes en interessante weetjes. Wilt u een speciale plek in Amsterdam bezichtigen tijdens uw stadswandeling? Onze gidsen houden graag rekening met uw wensen en bepalen in nauw overleg een tour op maat.

De leukste stadswandeling in Amsterdam!

Bent u geïnteresseerd in historie, mooie gebouwen, de mensen in de Jordanese volksbuurt, de prachtige grachten met enorme grachtenpanden of de unieke tegenstrijdigheid op de Wallen? Bekijk dan ons assortiment aan rondtours en maak met onze gids een stadswandeling in Amsterdam.

Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid weten wij wel een geschikte rondwandeling te vinden. De Zeedijk en de Warmoesstraat zijn de oudste straten van de stad en houden veel verrassende verhalen verborgen waar u tijdens de stadstour geheid achter zult komen.

Meer informatie over een rondleiding in Amsterdam? Geef bij uw aanvraag goed aan met wat voor gezelschap u komt en waar de voorkeuren liggen. Zo kunnen wij de stadswandeling op maat verzorgen voor uw groep.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies