Wallen Tour Amsterdam

“Ontdek de Rosse Buurt tijdens onze twee uur durende rondleiding over de Wallen in Amsterdam. Een stadswandeling die je gemaakt moet hebben! Onze meest geboekte tour.”

LET OP: HELAAS MOGEN WIJ VANWEGE GEMEENTEREGELS OP DIT MOMENT (NOG) GEEN TOURS MEER OVER DE WALLEN GEVEN, WIJ ADVISEREN U DE HARTJE MOKUM TOUR.

Wallen Tour Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 14 reviews.
5 1

Trek uw stoute schoenen aan en ga met ons op stap door de Rosse Buurt van Amsterdam, misschien wel het geheimzinnigste gedeelte van Amsterdam!

Maak u klaar voor de Wallen Tour!

Met onze gidsen wandelt u op een ontspannen tempo langs schaarsgeklede dames en komt u langs de bekendste spots van het Amsterdamse Red Light District zoals de Bananenbar, de Oude Kerk, Casa Rosso, de roodste en smalste steeg van Amsterdam, Moulin Rouge, de Schreierstoren, de Bloedstraat, café the Old Sailor, de Zeedijk en Chinatown.

Tijdens onze bekende wallen tour hoort u de leukste verhalen en anekdotes van dit meest bonte stukje van Amsterdam.

Ook heeft u tijdens onze rondleiding door de Rosse Buurt de mogelijkheid om in overleg met de gids één of misschien zelfs twee stops te maken in een gezellig Amsterdams café. Eventuele consumpties tijdens een stop zijn niet inbegrepen bij de prijs.

De beste rondleiding over de Wallen

Dat durven wij met recht te zeggen! Daarnaast is dit ook een van onze meest geliefde tours in Amsterdam; zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds te boeken! De prijs is exclusief 1,50 p.p. vermakelijkheidsbelasting gemeente Amsterdam. Daarnaast kunt u bij deze tocht over de Wallen ook een aansluitende lunch of diner boeken. Wij bieden voor voor elk budget een mogelijkheid. Heeft u verder nog meer tips of ideeën nodig voor uw groepsuitje in Amsterdam? Laat het ons weten!

Wij bieden nog veel meer stadswandelingen in Amsterdam aan. Bekijk deze tours hier.

12,50 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 8 personen te boeken
 • 2 uur
 • Boek de Wallen Tour op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • professionele Specialtours gids(en) – Rosse Buurt experts!
 • 1 of 2 caféstops (naar keuze)
 • stadswandeling door het oude centrum
 • leuke verhalen en anekdotes over de Rosse Buurt
 • startlocatie nabij het Centraal Station
  (of ergens anders in overleg)
 • mogelijkheid tot maatwerk

De Wallen Tour is één van onze best beoordeelde tours in Amsterdam

Wij hanteren een maximum van 20 personen per gids

Combineer de wallen rondleiding ook met een lunch of een diner! Laat u door ons adviseren.

Wilt u de tour in een andere taal? Geen probleem! Wij voeren onze tours ook uit in bijvoorbeeld het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans

Grote groep? Grote korting!

Bent u met minder dan 8 personen? Wij kunnen deze tour dan nog steeds voor u uitvoeren wanneer u de prijs voor het minimum aantal personen betaald.

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“Ontdek de Rosse Buurt van Amsterdam met onze stadsgidsen,
altijd een groot succes dankzij onze enthousiaste Specialtours gidsen”
Ideaal om te boeken als bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Naast de Wallen Tour bieden wij nog meer activiteiten in de Rosse Buurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een puzzeltocht, teambuilding activiteit, workshop of bijvoorbeeld een dinerspel.

Wallentour

★★★★★
Wij zijn met een groep vrienden naar deze rondleiding geweest, en we vonden het super leuk! We hebben erg gelachen maar het was zeker ook leerzaam! Een echte aanrader! Gr. Vianne
- Vianne

PeeVee uitje

★★★★★
We waren met 17 personen en iedereen vond de Wallentour TOP! Onze gids Markus deed het geweldig. Bedankt!
- Karin

Dagje uit

★★★★★
Het was een geweldige tour, onze gids Ian wil ik extra bedanken, hij is zo bevlogen hij maakte de tour af. geweldige verhalen, mooie mix van vroeger en nu, wist veel en kon smakelijk vertellen, geef aub de complimenten door.
- Michele

uitje met familie

★★★★★
Wij hebben genoten van de rondleiding op de wallen. Onze gids was zeer boeiend en hadden hem later verzocht om een kwartiertje eerder te stoppen ivm voetbal, maar dat lag absoluut niet aan hem, was fantatisch. Wilde dit toch nog even doorgeven, chappoo.
- yvonne boskma

Vrijgezellenfuif ft. Borat (België)

★★★★★
Langs deze weg wil ik vanwege het hele gezelschap onze gids nog eens van harte bedanken voor de werkelijk schitterende manier waarop hij ons afgelopen weekend deze onvergetelijke avond bezorgd heeft!!! Iedereen was het erover eens: het was gewoon af, thanks & tot ziens!!
- Joris

Sarah (50)

★★★★★
Leerzame, leuke en gezellige tour! Een zeer bekwame gids die ons door de geschiedenis van de Wallen meenam. Zo ga je deze buurt toch heel anders bekijken. Een echte aanrader.
- Tettelaar

BSN medical S.r.l.

★★★★★
De reden dat wij voor Specialtours hebben gekozen was voornamelijk vanwege de beschikbaarheid van een Italiaans sprekende gids. De rondleiding rosse buurt met gids was een groot succes, de gids was echt geweldig. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd, en het lukte haar zelfs om alle italianen constant bij de les te houden (niet makkelijk!). Marja, heel erg bedankt!!!
- Nancy Konings

Van twee Walletjes tour

★★★★★
Vooral de wandeling met Ian vonden we geweldig. Wat een enthousiast persoon. Super! Ik heb jullie al een mail gestuurd omdat we het zo leuk vonden. Hij nam ruim de tijd om ons veel te vertellen over Amsterdam. Allerlei anekdotes, wetenswaardigheden etc op een leuke, spontane en humoristische manier. Echt een aanrader. Bedankt Ian
- Arian Bukkems

Wallentour

★★★★★
wij vonden het uitje super helemaal top. gezellig in een oud kroegje gezeten. vriendelijk met bellen fijne uitleg. 16.06.2015
- Jaap Holdijk

uitje BPD Ontwikkeling

★★★★★
Het uitje was zeer geslaagd. Uitstekende gids, boeiend vertellen en zeer gezellig.
- Arjen van Ginkel

De Waterkoetjes - Limburg

★★★★★
Wij als groep hebben het reuze interessant gevonden. De anekdotes waren erg leuk om te horen. Sommige gedeeltes op de Amsterdamse Wallen hebben toch een indruk achtergelaten op ons. We hebben enorm gelachen en plezier gehad. Onze gids Tatjana heeft de rondleiding erg leuk gedaan. Ze wist de rondleiding heel interessant te houden. Er werd, door ons, aandachtig geluisterd. We willen Tatjana hiervoor ook erg bedanken. Heel veel groetjes uit Limburg ( de waterkoetjes)
- Chantal Knarren

Wallentour

★★★★★
Wij als groep hebben het reuze interessant Ik en mijn vriendinnen vonden de rondwandeling heel leuk. De gids was vriendelijk en vertelde leuke, nieuwe dingen en ging ook goed in op onze vragen en verzoeken. We zijn op plekken gekomen waar we normaliter niet zo snel zouden komen. Was leuk om de sfeer te ervaren.
- Colinda
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies