Teambuilding Amsterdam: speel een spannende citygame

“Een actief uitje voor teambuilding in Amsterdam? Boek een citygame voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest tegen de scherpste prijs!”

Citygame Amsterdam Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 287 reviews.
5 1

Een teambuilding activiteit is ideaal om de juiste balans te vinden tussen inspanning, ontspanning en teamgevoel. Een van de populairste activiteiten in dit genre is de citygame. En waar kan deze zich nu beter afspelen dan in Amsterdam? Onze bruisende hoofdstad biedt het perfecte decor voor een spannend spel zoals een uitdagende puzzeltocht of speurtocht.

Escape The City App Game

Op zoek naar een Escape Tour? Speel onze nieuwe en originele teambuilding activiteit! Lees meer over ons Escape The City App Game spel in Amsterdam!

Crazy 88 App Game

Bekijk ons nieuwe en interactieve stadsspel in Amsterdam! Deze speelt u op uw eigen telefoon, onder leiding van onze spelbegeleiders. Verfrissend en vooral veel teambuilding!

Wie is de Rat?! Stadsspel

Wie is de saboteur? Wie is de verrader? Herken de mol tijdens het Wie is Rat stadsspel in Amsterdam. Wie is de mol opdrachten in teams. Een super teambuildingactiviteit!

Ik Hou van Holland Stadsspel

Het meest Hollandse groepsuitje, nu ook als buitenactiviteit te spelen! Speel in teams dwars door het centrum van de stad. Wie wint er tijdens dit groepsuitje?

Ik Hou Van Holland Diner

Welkom bij Ik Hou van Holland! De oer-Hollandse dinerspel quiz! Één van onze best beoordeelde dinerspellen. De ideale avondactiviteit voor een onvergetelijk groepsuitstapje.

Escape the City Amsterdam

Amsterdam wordt één grote Escape Room tijdens dit teambuildingsspel vol raadsels, puzzels, mysterie en teambuilding activiteiten. Lees snel verder over deze nieuwe activiteit.

PopQuiz Diner

Strijd tegen elkaar aan tafel tijdens het PopQuiz Dinerspel in hartje centrum! Het gaat er vanavond niet om wie het meeste eet, maar het meeste weet. Gemixte groepen!

Sloepen Rally Amsterdam

Één van onze leukste puzzeltochten op het water! In verschillende sloepjes strijden jullie op de mooie Amsterdamse grachten tijdens een regelrechte en ultieme team battle!

Crazy 88 Amsterdam

Het meest crazy uitje in Nederland! Gewapend met digitale camera's moeten jullie de meest hilarische en crazy opdrachten zien te volbrengen. Welk team is het meest crazy?!!

Moord in het Pand

Op zoek naar een unieke groepslunch? Bekijk hier onze moordlunch in Amsterdam! Tijdens Moord in het Pand is niemand te vertrouwen..! Inclusief lunch.

The Code Citygame

Welk team lukt het om als eerste de code te kraken? Speel verschillende teambuilding activiteiten tijdens The Code Citygame in Amsterdam. Ideaal om te boeken als origineel groepsuitje.

Moorddiner Amsterdam

Op zoek naar een moordavond? Bekijk hier dan ons moordspeldiner in Amsterdam! Een hilarisch dinerspel waarin iedereen een rol zal spelen. Wie speelt er een dubbelrol?

Ik Hou van Holland Quiz

Schitter nu zelf in de Ik Hou van Holland Quiz! Leuke spelrondes en decoratie. onder leiding van onze altijd enthousiaste Specialtours quizmasters! 1.5 uur gezelligheid!

CSi Amsterdam

Verken het oude centrum in recherche teams tijdens het CSi moordspel in Amsterdam! Welk team lukt het om deze laffe moord op te lossen? Welk team wint er vandaag?

Mokum Maffia

Het beste smokkel stadsspel in Amsterdam. Welk team is er het sluwst? Welk team weet de winst naar zich toe te trekken? Bekijk hier het Mokum Maffia stadsspel!

Neuzen in de Rosse Buurt

Strijd in teams tegen elkaar tijdens onze Wallen Puzzeltocht. Wie weet alle vragen te beantwoorden binnen de tijd? Leuke speurtocht tegen een scherpe prijs! Inclusief consumptie.

Crazy Walking Dinner Game

Welk team weet de crazy opdrachten uit te voeren tijdens dit crazy walking dinner. Tussendoor dineren jullie ook nog eens in drie restaurants! Hoe? Lees snel verder over dit crazy uitje.

Foto Paintball Amsterdam

Paintballen? Nou deze keer niet met echte verf, ook niet zo handig in de binnenstad, maar met foto's! Bekijk hier onze teambuilding activiteit in het oude centrum van de Amsterdam.

Jordaan Challenge App Game

Bekijk hier onze Jordaan puzzeltocht! Tijdens deze high tech puzzeltocht zullen jullie in verschillende teams de Jordaan moeten bestormen! Welk team pakt vandaag de winst?

Step Up! Puzzeltocht

Steppen in Amsterdam? Bekijk hier het teambuilding spel op de step! Lekker actief met een flinke portie teambuilding. Keuze uit twee verschillende speurtocht routes.

Oud-Hollandse Spelen

Uit grootmoeders tijd? Die hebben het meestal bij het rechte eind! Leuke en tijdloze spellen tijdens ons Oud Hollandse Spelen spellen circuit. Inclusief privé locatie hartje centrum.

Bike Battle Amsterdam

Strijd in teams tegen elkaar tijdens onze Bike Battle in Amsterdam! Een fietspuzzeltocht door de Jordaan, het oude centrum en de Rosse Buurt. Inclusief drankje en begeleiding!

Scooter Hunt Amsterdam

Stap op de scooter voor een rasechte scooter speurtocht in Amsterdam. In teams zullen jullie op verschillende plekken van de stad de juiste antwoorden moeten oprakelen.

Tandem Battle Amsterdam

Een leuke teambuilding activiteit? Speel met ons de Tandem Battle in Amsterdam! In verschillende teams stappen jullie op de tandem richting verschillende posities in de stad.

GPS Tour Amsterdam

GPS in de hand en gaan! Tijdens onze GPS puzzeltocht in Amsterdam ontdekken jullie verschillende plekken in Amsterdam, althans als jullie de goede richting op gaan!

Waterfietsen Race

Een leuk en actief groepsuitje? Boek dan onze waterfietsen in Amsterdam race! In teams van max 4 personen waterfietsen jullie door het centrum! Welk team stopt de winst in de pocket?

PopQuiz

De meest muzikale quiz van Nederland, nu ook in Amsterdam te boeken! Neem het tegen elkaar op tijdens deze gezellige café quiz! Inclusief quizmaster en privé locatie.

Moordspel op locatie

Wij leveren ook entertainment op locatie! Bekijk hier bijvoorbeeld ons moorspel op locatie, die wij op uw eigen locatie kunnen uitvoeren. Klik hier om verder te lezen.

De leukste teambuilding ideeën in Amsterdam

Met zijn monumentale gebouwen, nauwe straatjes en rijke historie is Amsterdam een niet aflatende bron van inspiratie voor nieuwe teambuilding ideeën. Speur met uw team door de Jordaan of probeer het ontbrekende puzzelstukje in de citygame te vinden op de Wallen. Doe het lopend, op de fiets of op de step – bij Amsterdamtour.nl kan het allemaal!

Citygames zijn er in vele soorten en maten en wij bieden voor werkelijk elk team een geslaagd concept. Razend populair is bijvoorbeeld het mysterieuze Wie is de Rat-stadsspel, waar je simpelweg op niemand kunt vertrouwen. Deze razend spannende game doet sterk denken aan de bekende hitformule Wie is de Mol en koppelt evenveel mysterie aan nog meer spelplezier.

Organiseer een origineel teamuitje in Amsterdam

Een origineel teamuitje in Amsterdam organiseren is niet altijd eenvoudig, maar met onze citygames voor teambuilding slaagt u zonder twijfel in uw opzet. Crazy 88 is een goed voorbeeld van een spelvorm die uw team tot het uiterste drijft met gekke en ludieke opdrachten die geen moment gaan vervelen. Het mooie is: alles wordt gefilmd, zodat iedereen ook thuis of op het werk nog uitgebreid kan nagenieten van een geslaagde dag vol hilariteit en teamgevoel.

Natuurlijk is een teambuilding activiteit in Amsterdam niet alleen geschikt voor groepen collega’s, maar valt een citygame ook in de smaak bij een groep vrijgezellen. Een spel als The Hangover Citygame is al jarenlang een succesnummer bij groepen mannen, terwijl onze populaire game Sex and the City hoge ogen scoort bij de vrouwen. Elk van onze citygames stelt uw originaliteit, snelheid en creativiteit danig op de proef en vereist vloeiend teamwork om goed te worden afgerond.

De beste spellen voor teambuilding in Amsterdam

Bent u voor een personeelsuitje nog op zoek naar een teambuilding activiteit in Amsterdam, maar wilt u tussendoor nog lunchen of dineren? Wij kunnen uw citygame combineren met een groepsdiner of groepslunch, zodat u het spel moeiteloos tussen de gangen door speelt. Lekker eten én tegelijkertijd werken aan de teambuilding, wat wilt u nog meer?

Een spel dat zich hier bij uitstek voor leent is bijvoorbeeld het Moorddiner. Geniet van lekker eten en smerige intriges in een authentiek Amsterdams restaurant met speciaal voor uw groep afgehuurde privéruimte. Op zoek naar een quizelement? Kies dan voor onze game Ranking the Stars, waarbij een goedlachse quizmaster u kundig begeleidt door een avond vol hilariteit, verrassende ontboezemingen en spelvreugde.

Voorbeelden van andere teambuilding activiteiten

U merkt het al: bij Amsterdamtour.nl heeft u de keuze uit zowel binnen- als buitenactiviteiten voor uw teambuilding uitje in Amsterdam. Zo weet u zeker dat uw teamuitje doorgaat, of het nu mooi of slecht weer is. Bekijk alle spelprogramma’s op onze website om inspiratie op te doen of om direct te reserveren.

Teambuilding in Amsterdam: direct resultaat

Teambuilding moet niet alleen een leuke dag opleveren, maar bovenal het groepsgevoel en samenwerking binnen het team versterken. Met onze uitdagende teambuilding activiteiten in Amsterdam ziet u direct resultaat. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat van onze behulpzame medewerkers.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies