Ik Hou van Holland Dinerspel

“Het leukste en het meest Hollandse dinerspel uitje van dit moment: het ideale bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam! Inclusief 3 gangen diner”

Ik Hou Van Holland Diner Waardering: ★★★★★ 5 gebaseerd op 6 reviews.
5 1

Altijd al een echt quizbeest geweest? En op zoek naar een leuk uitje waarin u een uitdagende activiteit en lekker eten kunt combineren? Welkom bij de quiz der quizzen! Ons Hou van Holland Dinerspel is razend populair en bij uitstek geschikt als teambuilding activiteit of gewoon als gezellig groepsuitje.

Deze veel geboekte showquiz zit boordevol Hollands entertainment en daagt u en uw groepsgenoten uit met hilarische en interessante quiz vragen. Tussen de quizrondes door verschijnen de heerlijkste gangen op tafel, zodat iedereen met een goed gevulde maag zijn hersens kan laten kraken over leuke wetenswaardigheden en verrassende feitjes.

Ik Hou van Holland Dinerspel met leuke quiz vragen

Het Ik Hou van Holland Dinerspel heeft een uitdagend spelformat dat natuurlijk bekend is van het gelijknamige televisieprogramma. Traditionele succesonderdelen als algemene kennis, muziek, uitbeelden en het Holland rad komen ook hier weer terug en leiden gegarandeerd tot de nodige hilariteit in de groep.

Natuurlijk mag een deskundige quizmaster wat ons betreft net als op televisie niet ontbreken. Onze altijd enthousiaste quizhost presenteert op aanstekelijke wijze voor u de de dinerquiz en zorgt ervoor dat het u zowel tijdens het diner als de quizronde werkelijk aan niets ontbreekt. Aan het einde van de quiz is er natuurlijk een prijs voor de verdiende winnaar!

Combineer een uitdagende quiz met lekker eten

Het Ik Hou van Holland Dinerspel speelt zich af in een typisch Amsterdams restaurant waarbinnen een privéruimte speciaal voor uw groep is afgehuurd. Niet alleen is dit de ideale locatie om in een gezellige entourage een leuk spel te spelen, maar ook bent u hier verzekerd van het lekkerste eten en drinken dat de Bourgondische ervaring op deze avond helemaal compleet maakt.

In het restaurant geniet u van een heerlijk 3-gangendiner waarbij u en uw groepsgenoten de keuze hebben uit vlees, vis en vegetarisch. Kortom: voor ieder wat wils. De gangen worden strategisch opgediend tussen de quizrondes door, zodat er een ideale mix ontstaat tussen dineren en spelplezier. Natuurlijk houdt onze quizmaster hierbij graag rekening met uw specifieke wensen.

Ik Hou van Holland Diner in Amsterdam: ideaal voor teambuilding

Denkt u inmiddels alles wel te weten over ons kleine kikkerlandje? Houdt u ook van Holland en bent u benieuwd naar het aantal mensen dat dezelfde onderbroek vaker dan één dag gebruikt? Of hoeveel procent van het Nederlandse volk een hekel heeft aan zijn buren of een jointje opsteekt? U leert het antwoord in ons geestige dinerspel en gaat er misschien wel met een mooie prijs vandoor.

Het Ik Hou van Holland Dinerspel is opgebouwd uit verschillende spelrondes, waarbij uw algemene kennis, muzikaliteit en behendigheid flink op de proef worden gesteld. Uiteraard speelt u dit spel met verschillende teams, die u eventueel zelf van tevoren kunt doorgeven. Welk team neemt vanavond de felbegeerde prijs mee onder zijn arm of naar kantoor?

Ik Hou van Holland Dinerspel: garantie voor gezellig avondje uit

Ons Ik Hou van Holland Dinerspel uitje in Amsterdam is een perfecte avond voor een potje teambuilden, lekker eten, lachen en bovenal gezelligheid! Leuk om te boeken als bedrijfsuitje,

v.a. 69,50 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 8 personen te boeken
 • 3 uur
 • Boek ons Ik hou van Holland dinerspel op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • professionele Specialtours spelbegeleiding
 • 3 gangen diner (keuze: vlees, vis & vegetarisch)
 • Ik hou van Holland decoratie (waaronder voor iedereen een Ik Hou van Holland kroontje)
 • privéruimte & locatiehuur
 • prijs voor de winnaars
 • Ik hou van Holland quiz rondes tussen de diner gangen door met o.a. algemene kennis, uitbeelden, muziek, het Holland rad & de placemat bonusronde

Prijzen

8 – 9 personen 79,50 p.p. incl. btw.
10 – 14 personen 74,50 p.p. incl. btw.
vanaf 15 personen 69,50 p.p. incl. btw.

Speciale dieetwensen? (kosjer, halal, glutenvrij?) Geef deze vooraf aan ons door!

Extra persoonlijk tintje? Geef vooraf een paar eigen quizvragen door over uw collega’s, vrienden of familieleden en wij verwerken deze in de quiz.

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“Bent u ook zo gek op Holland? Boek dan het Ik hou van Holland dinerspel!” Strijd in teams aan tafel tot aan de spannende ontknoping! Wij gaat er vanavond met de winst naar huis?

Teamuitje

★★★★★
Hebben een geweldig leuke Ik hou van Holland avond gehad, mede dankzij onze professionele begeleider Max. Leuke rondes, lekker eten en vooral veel gelachen. Namens onze feestcommissie hartelijk dank en wij komen zeker weer eens bij jullie terug.
- peter van ginkel

Ik hou van Holland diner

★★★★★
Volgens verwachting. Gezellig avond!
- K. Skokan

Gemeente Reimerswaal

★★★★★
Goede ervaring met het Hou van Holland Spel, leuk opgezet, creatief, leuk dat men eigen vragen kan inleveren. Enthousiaste presentatie
- Mathilde Polinder

Uitje O.B.S. de Achtbaan

★★★★★
Contact met Specialtours verliep snel en correct! Sfeer gelegenheid was gezellig. Leuke avond gehad met ons team!
- Bianca Vette

Wallentour en Hou van Holland Diner

★★★★★
Belastingdienst Hoofddorp: Het was in één woord geweldig. We waren met 11 man in totaal en iedereen heeft het arrangement als geweldig ervaren!!! De stadswandeling zat goed in elkaar en de spellen bij het Ik Hou van Hollandspel waren erg leuk.Begeleiding bij stadswandeling was zeer goed. De begeleiding bij het spel minder. Een aantal van ons hebben zich wat geërgerd aan de manier waarop "Linda" sommige collega's aansprak en aan haar stemverheffing.Ik wil jullie alleen nog even bedanken voor de hele leuke dag. Zonder Special Tours was dit niet zo geslaagd. Ook dank aan de medewerkers van Stadscafé de Heffer. Top geregeld allemaal!!”
- Karin Rietbergen

Uitje DeMIX Fitness Almere

★★★★★
Heel erg leuk! Het was een zeer geslaagde avond. De avond vloog voorbij en we hebben ontzettend gelachen. De locatie en het eten waren ook goed.
- Iris Wolters
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies