Ranking The Stars Diner Amsterdam

“Strijd tegen elkaar aan tafel tijdens het Ranking The Stars Diner! Leer elkaar (nog) beter kennen tijdens dit komische privé diner inclusief quizmaster”

Ranking the Stars Diner Waardering: ★★★★★ 4.8 gebaseerd op 6 reviews.
5 1

Wilt u eens een gezellige avond uit met vrienden, familie of misschien wel een origineel bedrijfsuitje organiseren? Speel dan het Ranking The Stars Diner in Amsterdam om elkaar nóg beter te leren kennen!

Zoals u het spel vast en zeker kent, zal deze onwijs leuke quiz hier en daar wat te weeg brengen. Het wordt gegarandeerd lachen, gieren, brullen! Door de directe vragen en de daarbij horende komische antwoorden wordt het een hele gezellige avond.

De avond start met een mooi verzorgd 3-gangen diner in een knus restaurant. U wordt hier opgewacht door de goedlachse quizmaster, die u de rest van de avond verder zal begeleiden. U krijgt een privéruimte tot uw beschikking, zodat het ontspannen dineren is met uw vrienden, familie of collega’s. Tussen de bedrijven door wordt er gestart met het dinerspel, wat natuurlijk voor de nodige komische momenten zal zorgen!

Het Ranking The Stars Dinerspel verloopt verder zoals u ook van tv gewend bent. Met veel hilariteit en wellicht verrassende ontboezemingen! Wie strijdt er om de eerste plaats, en heeft dus de meeste vragen goed? Wie denkt zijn vrienden goed te kennen? En krijgt u misschien iets te horen wat u nog niet over uzelf wist? Leer elkaar op een gezellige, grappige manier (beter) kennen en kies voor een avondje het Ranking The Stars Dinerspel.

Het Ranking The Stars Diner is ideaal als vrijgezellenfeest voor uw beste vriend of vriendin, maar ook als gezellig familieavondje of bedrijfsuitje (als ‘Ranking your colleagues’) met uw collega’s! Succes gegarandeerd!

v.a. 69,50 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 8 personen te boeken
 • 3.5 uur
 • Boek het Ranking The Stars spel op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • professionele Specialtours quizmaster(s)
 • uitgebreid 3 gangen diner
 • prijs voor het winnende team
 • competitie element
 • spelmaterialen en aankleding
 • privé locatie

Prijzen

8 – 9 personen 79,50 p.p. incl. btw.
10 – 14 personen 74,50 p.p. incl. btw.
vanaf 15 personen 69,50 p.p. incl. btw.

Speciale dieetwensen? Geef ze vooraf aan ons door!

Uiteraard ontvangt het team met de beste oren een prijs!

Grotere groep? Grotere korting!

Het spel is ook los te boeken als Ranking The Stars spel, duur 1,5 uur.

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“Een hilarische avond met lekker eten! Het Ranking The Stars spel is ideaal om te boeken als origineel teamuitje of vrijgezellenuitje in Amsterdam” Naast dit speciale groepsdiner bieden wij nog veel meer leuke groepsactiviteiten met eten. Heeft u advies nodig? Laat het ons weten!

bedrijfsuitje

★★★★★
Iedereen heeft een leuke avond gehad. We hadden drie rondes en zeker de eerste wordt er nog steeds over gepraat op de werkvloer. Het heeft echt een band gevormd in onze groep. We hoefden maar aan te geven hoeveel mensen en wanneer, voor de rest alles werd geregeld. Heel handig met zo'n grote groep. En er werd ook rekening gehouden met de locatie, hij mocht niet te ver zijn van onze werkplek , omdat er nog collega's moesten komen uit werk
- Jelthe K

Bedrijfsuitje

★★★★★
Het was een zeer geslaagde avond. Super begeleiding! en de service in het restaurant was heel goed.
- Anoniem

Bedrijfsuitje

★★★★★
Het was ontzettend geslaagd! Lachen, gieren, brullen! De spelleidster heeft ons een hele leuke avond bezorgd!
- Marly Schmitz

Bedrijfsuitje

★★★★☆
gezellig, goed geregeld, veel gelachen, eten en service goed
- Michel Arnold

Bedrijfsuitje

★★★★★
Zeer geslaagd, en veel gelachen. Door iedereen als heel leuk ervaren.
- Anoniem

Bedrijfsuitje

★★★★★
De reacties van mijn collega's waren allemaal positief! De begeleiding was goed en de avond verliep vrolijk. Er waren voornamelijk positieve opmerkingen en veel gelach. Erg leuk teamuitje geweest, met als bonus dat we elkaar ook echt weer een beetje beter hebben leren kennen.
- Maryse Gans
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies