Van Twee Walletjes Tour Amsterdam

“Onze bekende tour in Amsterdam: de combinatie van de Jordaan, het oude centrum en de Rosse Buurt.. een tour die je gemaakt moet hebben!”

Van Twee Walletjes Tour Waardering: ★★★★★ 5 gebaseerd op 7 reviews.
5 1

Kunt u niet kiezen uit de Jordaan Tour of de Wallen Tour? U bent niet de enige hoor! De oplossing? De ‘Van twee Walletjes Tour’! Deze combineert twee van onze meest gevraagde rondleidingen in één; de Jordaanwandeling en de Wallenwandeling.

De tour begint met een wandeling door de Jordaan, een van de gezelligste buurten van Amsterdam, aan de voet van die oude Wester. De gids verrast u hier met een schat aan leuke verhalen en anekdotes.

Halverwege deze stadswandeling gaat u pauzeren in een echt Amsterdams café, waar u eventueel een ‘pikketanissie’ kan gaan drinken.

Na de pauze nemen onze gidsen u mee naar het tweede gedeelte van de tour, de Amsterdamse walletjes, met haar peeskamertjes, smalle steegjes, Chinatown, de Zeedijk, Casa Rosso, de Bananenbar en nog veel, veel meer! Tijdens deze tocht over de wallen komt u ogen en oren te kort.

Een onvergetelijke en complete tour, die uw dagje uit in Amsterdam compleet maak. Daarnaast is deze stadswandeling een unieke combinatie rondleiding van de Wallen en Jordaan die u meegemaakt moet hebben! Leuk om te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieuitje. De prijs van de tour is exclusief 1,50 p.p. vermakelijkheidsbelasting gemeente Amsterdam.

Naast deze Jordaan en Wallen rondleiding bieden wij nog veel meer stadswandelingen aan. Bekijk deze stadswandelingen hier.

19,50 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 8 personen te boeken
 • 2.5 uur
 • Boek deze tour in Amsterdam op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • professionele en enthousiaste Specialtours gids(en)
 • route door de Jordaan, oude centrum en Wallen
 • leuke verhalen en anekdotes
 • pauze in Amsterdams café (exclusief consumptie)
 • garantie op een gezellige ochtend, middag of avond

Starlocatie van deze stadswandeling is het Beursplein, 5 minuten van het Centraal Station Amsterdam

Combineer dit uitje met een lunch of groepsdiner en maak het dagje Amsterdam compleet!

Minder dan 8 personen? Elke zaterdag vertrekt er om 12:30 vanaf het Beursplein in Amsterdam een Van Twee Walletjes Inschrijftour (klik op de link) al vanaf 1 persoon!

Grote groep? Grotere korting!

Rondleiding in een andere taal? Naast onze Nederlandse tours verzorgen wij ook Engelstalige, Franstalige, Spaanstalige, Italiaanstalige, Portugeestalige en Duitstalige tours in Amsterdam.

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“Een complete tour vol leuke verhalen en anekdotes over Amsterdam en haar inwoners” Rondleiding Wallen en Jordaan? Naast deze speciale rondleiding verzorgen wij nog veel meer rondleidingen in Amsterdam. Bent u op zoek naar een tour of tocht op maat? Of heeft u advies nodig voor de verdere invulling van uw dagje Amsterdam? Laat het ons weten, en wij adviseren u gratis!

privé uitje

★★★★★
Leerzaam, eens een andere kant van Amsterdam gezien met wetenswaardigheden die we nog niet kenden.
- Jolanda van Hout

dagje Amsterdam

★★★★★
erg leuk, goed weer, leuke gids weer leuke dingen gehoord over Amsterdam en natuurlijk ook gezien.
- Ineke Zwinkels

dagje uit amsterdam

★★★★★
Heel goed, goede gids die het leuk kon vertellen tijdens deze stadswandeling. wij stonden door een misverstand op een andere locatie te wachten. Specialtours belden ons en heeft ons via de telefoon naar de afspraakplek geleid. konden wij zeer waarderen. hele goede service. we vonden het alleen jammer dat het op zaterdagmiddag was, het was heel erg druk in de stad. omdat de toer in Amsterdam zo goed is bevallen zouden wij nog een keer de route willen lopen. Is het mogelijk dat ik via de mail deze ontvang?
- Joke Slauderof

toer van twee wallen

★★★★★
Prima geregeld en georganiseerd. Was voor mij de 2e keer maar ben toch weer op nieuwe plekken geweest. een derde keer staat ook al gepland.
- Anita de Vries

Amsterdam dagje

★★★★★
mooie ontdekking van verborgen plekjes in de Jordaan en op de Wallen. Leuke anekdotes en het zien van details maakt een bezoek aan Amsterdam bijzonder. Ook een stukje geschiedenis geeft een meerwaarde aan de beleving op deze bijzondere plekken.
- Eddy Kielman

rondleiding wallen en jordaan

★★★★★
Deze combinatie rondleiding wallen en jordaan gedaan met ons team. Erg genoten van gids Arthur, wist zeer boeiend te vertellen!
- Gert

wallen tocht vrijgezellenfeest

★★★★★
Gids Ian was in één woord geweldig. Tijdens deze rondleiding in de Rosse Buurt en de Jordaan hebben we van alles en nog wat gehoord over het wel en wee in dit mooie stukje Amsterdam. Na de tour gaf hij ons nog wat bruikbare tips mee.
- Van Hulst
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies