Fiets em erin!

“Fiets em erin in Amsterdam! Bezoek de Jordaan met de fiets en eindig in de Amsterdamse Rosse Buurt tijdens deze 3 uur durende combinatie tour!”

Fiets em erin! Waardering: ★★★★★ 4.6 gebaseerd op 3 reviews.
5 1

Op zoek naar een leuk uitje in Amsterdam.. en dan ook nog eens de twee meest bruisende buurten bezoeken? Boek dan onze Fiets em erin tour: een combinatie van een fietstocht door de Jordaan en een tour door de smalle steegjes van de Rosse Buurt.

Allereerst wordt u verwelkomd door ons team op het Damrak, ongeveer 5 minuten van het Centraal Station. Vervolgens stappen we allemaal op de fiets voor een leuk tochtje door Amsterdam, waarbij wij o.a. langskomen bij het Anne Frankhuis, Noordermarkt, Lindengracht, Johnny Jordaanplein, Westerkerk, grachtengordel en het oude stadscentrum. Ook brengen wij natuurlijk een bezoek aan een echte Jordanese kroeg voor een verkwikkende pitstop.

Het tweede gedeelte van deze tour gaan wij richting de Rosse Buurt op de manier waarop deze het beste tot zijn recht komt; namelijk te voet. De gids neemt u mee naar smalste straatjes waar u waarschijnlijk nooit eerder bent geweest, toch? Hier krijgt u van onze gids de mooiste verhalen en de leukste anekdotes te horen over het oudste gedeelte van Amsterdam.

Lekker sportief, leuk en vooral een erg gezellig groepsuitje in Amsterdam!

25,00 p.p.

(inclusief BTW)

 • Vanaf 8 personen te boeken
 • 3 uur
 • Boek deze fietstocht en stadswandeling combi in Amsterdam op uw gewenste dag en tijdstip!

Inclusief

 • professionele en enthousiaste Specialtours stadsgids(en)
 • fietsen
 • route door de Jordaan en Rosse Buurt
 • pauze in een echt Amsterdams café
 • portie Amsterdamse gezelligheid

Combineer dit uitje met een groepslunch of groepsdiner en maak het dagje uit in Amsterdam compleet!

Wilt u de fietsen na het arrangement nog langer tot uw beschikking hebben, geef dit vooraf aan. U kunt kosteloos tot sluitingstijd van onze stalling van de fietsen gebruik maken.

Grote groep? Grotere korting!

Advies nodig?

Bel 020 770 89 53 of mail ons!

“Bezoek de Jordaan in Amsterdam en ontdek de mooiste plekjes in de Rosse Buurt tijdens onze Fiets em erin tour in Amsterdam!” Naast dit uitje in Amsterdam organiseren wij nog veel meer leuke activiteiten voor uw groepsdag in Amsterdam.

Familieuitje

★★★★★
aangezien wij 5 kinderen in de leeftijd van 11-15 jaar bij hadden werd ons geadviseerd vanuit jullie om met een tandem Amsterdam te verkennen. Dit is natuurlijk al een pluspunt dat er vanuit jullie ook mee gedacht wordt. de kinderen vonden het ook nog eens prachtig dat ze bij elkaar op de fiets mochten en niet bij een volwassenen moesten. de gids vroeg wat we wilde zien en hij heeft gekeken wat er allemaal nog leuk zou zijn om te zien. goede uitleg, details gezien die je normaal niet zou zien of niet weet dat ze er zijn. Koffie gedronken op een woonboot/sloep al met al een ervaring rijker Wandeling over de wallen, ook weer goede uitleg/begeleiding
- Lisette Heeren

Bedrijfsuitje

★★★★☆
Wij hebben genoten van het fietsen door Amsterdam en van de leuke verhalen en weetjes van Ron. Zo heerlijk relaxed Ook de rondwandeling door het oude centrum was een ervaring op zich.
- Paula Cuperus Heslinga

Bedrijfsuitje

★★★★★
Wij als collega's hebben super genoten van de leuke gezellige anekdotes en verhalen die onze Gids Ron onderweg te vertellen had. Mede door jullie medewerking en snelle handelen hebben we toch onze personeelsuitje door kunnen laten gaan ! Super bedankt ..... ( degene die ons te woord stond dinsdagavond 19 aug ben zijn naam ff kwijt ) en Ron voor de fietstour !!!!! Alle complimenten.
- Esther
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

 • Altijd bereikbaar
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Al vanaf € 12,50 p.p.
 • Alle prijzen inclusief btw
 • Wij leveren maatwerk
 • Grote groep = korting
 • Gratis advies