Workshop Bonbons Maken Amsterdam
“Maak zelf je eigen bonbons tijdens deze workshop bonbons maken in Amsterdam”
Chocolade, er is toch bijna niets lekkerders?!
In onze twee uur durende bonbonworkshop gaat u zelf experimenteren met bijzondere smaakcombinaties die u na de workshop ook nog eens mee naar huis neemt… mits u de verleiding heeft weerstaan natuurlijk!
De oorspong van de chocolade zoals wij die nu kennen ligt bij de Azteken. De Azteken legde de verbinding van cacao met de godin van de vruchtbaarheid. Zij dronken een soort chocolademelk met daarin vanille, chilipeper en piment. Dit drankje zou vermoeidheid tegengaan wat komt door de cafeïne in cacao. De Spanjaart Jose de Acosta, die aan het eind van de 16e eeuw in Peru en Mexico woonde, schreef hier al over. In 1585 werd chocolade alleen gedronken, waarbij de Europeanen er suiker aan toevoegden en de chilipeper weglieten.
Tijdens deze workshop gaat u bijvoorbeeld aan de slag met whisky, gehakte hazelnoot en cocos. U gaat verschillende van deze speciale bonbons zelf fabriceren; een erg leuke bezigheid kunnen wij wel zeggen!
Het Bon Bon Workshop Arrangement; De kracht van chocolade en Amsterdam
55,00 p.p.
(inclusief BTW)
Inclusief
- professionele begleiding
- materialen
- privé locatie (besloten)
Deze workshop zal plaatsvinden in hartje centrum, maar kan ook op uw eigen locatie geboekt worden.
Combineer dit uitje met een lunch of groepsdiner en maak het dagje Amsterdam compleet!
Grote groep? Grotere korting!
Bel 020 770 89 53 of mail ons!