Comedy Cabaret en Diner      

Walking Dinner Amsterdam? Een van onze toppers!

De Hap en Stap Tour is ideaal voor wie een (voor)avondprogramma zoekt in Amsterdam, want hij combineert lekker eten en wandelen door hartje Amsterdam.

Tijdens deze culinaire stadswandeling loopt u onder leiding van een professionele gids door de Jordaan en het Oude Centrum/de Rosse Buurt. Een beproefde route, die u zeker in de smaak zal vallen! Hij neemt u mee naar drie fantastische restaurants waar u gaat genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussen de gangen door vertelt de gids leuke Amsterdamse verhalen en anekdotes.

De datum van deze culinaire wandeling en het starttijdstip kunt u ook geheel zelf bepalen; wij adviseren altijd rond een uur of 5 of 6 te beginnen.

Inclusief
- professionele Specialtours gids(en)
– culinaire stadswandeling
– compleet 3 gangen walking dinner Amsterdam
– 3 verschillende restaurants
– garantie op een gezellige & culinaire avond!
– de tour wordt in stijl besloten met een grand dessert
– BTW

Prijs: € 60.00 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 3,5 uur
Minimaal aantal personen: 8

Gids: Privegids

Online Reserveren

Niet stappen? U kunt ook met ons Happen en Trappen!
Deze culinaire wandeling / walking diner tour is exclusief consumpties

Lees recente reacties op onze Hap en Stap Tour – Walking Dinner Amsterdam:

Hap & Stap Tour! (€ 60,00 p.p. incl. btw) SKU UPC Model
het was super! we hebben een top avond gehad met een zeer leuke geschikte gids. een paar dagen ervoor werd ik nog even door jullie gebeld om het een e
23.04.2013 reactie op dit uitje door J.Verweij
Gelegenheid: Hap en Snap Tour 

het was super! we hebben een top avond gehad met een zeer leuke geschikte gids. een paar dagen ervoor werd ik nog even door jullie gebeld om het een en ander door te nemen. zeer goed bevallen!


Wij vonden het een erg geslaagd uitje. Zelfs de echte amsterdammers onder ons hebben veel nieuwe dingen geleerd over amsterdam. De gids Bart wist erg
22.09.2012 reactie op dit uitje door Vivian
Gelegenheid: SNS Bank 

Wij vonden het een erg geslaagd uitje. Zelfs de echte amsterdammers onder ons hebben veel nieuwe dingen geleerd over amsterdam. De gids Bart wist erg veel en vertelde de verhalen op een erg leuke manier. Het eten was ook prima.


4.8 5.0 8 8 het was super! we hebben een top avond gehad met een zeer leuke geschikte gids. een paar dagen ervoor werd ik nog even door jullie gebeld om het een en ander door te nemen. zeer go Hap & Stap Tour! (€ 60,00 p.p. incl. btw)
Pagina:
1234

Nieuw: Geef uw mening over dit uitje


Verstuur uw reactie
* Required Field

Dagje Amsterdam: Avondarrangement.