Schoolreisje Amsterdam

“Naast uitjes voor de leraren, bieden wij ook schooluitjes aan voor kinderen en adolescenten. Lees hier verder over ons aanbod aan schoolreisjes”

Voor een schoolreisje in Amsterdam zonder zorgen bent u bij Specialtours aan het juiste adres! Wij zullen complete zorg dragen voor het schoolreisje in Amsterdam en garanderen u dat uw schoolreisje in Amsterdam een groot succes wordt.

Wij begrijpen dat het moeilijk is om vaak met een krap budget toch een leuke dag te plannen. Daarom bieden wij verschillende leuke en verantwoorde mogelijkheden om toch uw doel te behalen. Wij stellen graag samen met u een arrangement samen of boeken bijvoorbeeld de tickets met schoolkorting.

Een klassenuitje?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor schoolreisjes in Amsterdam, in overleg met één van onze medewerkers kunt u uw schoolreisje in Amsterdam compleet op maat laten maken zodat uw schoolreisje perfect past bij uw doelstellingen en leeftijd van de groep. Boek bijvoorbeeld een rondvaart met korting, of wandel mee tijdens een stadswandeling door Amsterdam. U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvend advies over onze activiteiten, speciaal voor kinderen in Amsterdam. Daarnaast hebben wij nauw contact met NEMO, Madame Tussauds, the Amsterdam Dungeon en bijvoorbeeld Body Worlds. Wij kunnen u daarom ook een leuke korting bieden op deze tickets als u gaat voor een arrangement.

Lunchen of dineren?

Natuurlijk is het mogelijk om ook te lunchen of dineren op een locatie als het budget dit toelaat. Wij hebben contact met verschillende horecabedrijven in Amsterdam die een lunch of menu kunnen verzorgen voor een schappelijke prijs.

Een schooluitje dat zal bijblijven

Wij hebben de afgelopen jaren verschillende activiteiten en programma’s mogen organiseren voor scholen uit o.a. Amsterdam, Amstelveen en Uithoorn. Bent u benieuwd naar voorbeelden van deze programma’s voor een klassenuitje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies