Teambuilding in Amsterdam? Bekijk onze toppers!

“De leukste teambuilding activiteiten boek op Amsterdamtour.nl”

Een dagje teambuilden met uw team, collega’s, vrienden of familie? Wij zijn u graag van dienst! Specialtours heeft in de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan op het gebied van teambuilding in Amsterdam. Bekijk onze leuke groepsactiviteiten voor een lekker potje samenwerken, genieten en beleven.

Combineer onze activiteiten in Amsterdam met één van onze lunch of diner arrangementen om het maximale uit uw teambuildingsdag te halen! Daarbij organiseren wij ook verschillende stadsspellen en workshops om er een bijzonder dagje van te maken.

Onze medewerkers geven u graag een vrijblijvend advies voor uw ideale dagje uit, ook voor uw speciale wensen. Bekijk hieronder een aantal van onze tips, of bezoek onze Citygame pagina. Daarnaast zijn onze teambuilding activiteiten ook in andere steden te boeken.

Koningsnacht & Koningsdag

Een rondvaart op Koningsnacht of Koningsdag 2020? Bekijk hier onze speciale rondvaarten tijdens het grootste feest in Nederland! Ook voor uw boot of sloep huren in Mokum!

Ik Hou van Holland Stadsspel

Het meest Hollandse groepsuitje, nu ook als buitenactiviteit te spelen! Speel in teams dwars door het centrum van de stad. Wie wint er tijdens dit groepsuitje?

Amsterdamse Varia

Het grote groepen arrangement. Laat iedereen zelf bepalen welk uitje zij vandaag kiezen. Maak de keuze uit de Jordaan Tour, Wallen Tour of de kleine fietstocht. Twee uur durend uitje!

Workshop Plat Amsterdams

De hilarische Amsterdamse Inburgeringscursus is bij ons te boeken. Praat nog platter Amsterdams dan 'je eige schoenzole'. Leuke en ludieke binnenactiviteit!

Jongens tegen de Meisjes

De ultieme battle tussen mannen en vrouwen! Bekijk hier ons hilarische 'de jongens tegen de meisjes' diner voor een flinke portie teambuilding. Strijd tegen elkaar aan tafel!

Heineken Experience

In de Heineken Experience leer je alles over het wereldberoemde biermerk. Ontdek het bierbrouwvak, proef en ga zelf in een bierflesje staan!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies